Ce bea Sofia Vicoveanca în fiecare dimineaţă pe stomacul gol. Aşa se menţine artista în formă excepţională la 82 de ani

Sofia Vicoveanca continuă să impresioneze prin forma fizică excepțională și energia pe care o emană. Se știe că îndrăgita artistă de muzică populară acordă o atenție deosebită alimentației sale, iar în perioada de post nu face excepție. Aceasta a dezvăluit recent ce consumă în fiecare dimineață, pe stomacul gol, pentru a-și menține starea de sănătate și vitalitatea.

06 apr. 2024, 06:14
Ce bea Sofia Vicoveanca în fiecare dimineaţă pe stomacul gol. Aşa se menţine artista în formă excepţională la 82 de ani
Ce bea Sofia Vicoveanca în fiecare dimineaţă pe stomacul gol. Aşa se menţine artista în formă excepţională la 82 de ani

Ce bea Sofia Vicoveanca în fiecare dimineaţă pe stomacul gol. Potrivit declarațiilor artistei, meniul său de dimineață constă într-o băutură preparată din puțină sare, câțiva stropi de lămâie și avocado, toate acestea fiind mixate în blender împreună cu lapte de cocos de post, banane, mandarine și căpșuni. Această combinație bogată în vitamine și nutrienți esențiali reprezintă alegerea perfectă pentru a începe ziua cu energie și vitalitate.

„Puțină sare și câțiva stropi de lămâie și e perfect avocado. Niște lapte de cocos de post, banană, mandarine, căpșuni și pe urmă le dau la blender. Beau dimineața o cană bună, asta e meniul de dimineață”, a declarat Sofia Vicovenaca în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

Citeşte şi: Diana Matei, despre începutul relaţiei cu soţul ei, Marian Cleante. „Bărbatul meu ţigan, doi copii, mai mare cu zece ani!” VIDEO

Este remarcabil faptul că Sofia Vicoveanca, deși este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară din România, reușește să păstreze un echilibru între faima sa și viața personală. În ciuda provocărilor pe care le întâmpină din cauza notorietății sale, artista rămâne dedicată sănătății sale și continuă să se bucure de pasiunea sa pentru muzică.

„Nu e bine să fii cunoscut. Nu e pentru că am nasul la ștreașină, nu pot merge în mașină în spate, pentru că mi-e rău, iar cu trenul e tot la fel, merg cu spatele, pentru că cu fața mi-e rău. Se urcă o doamnă, mă salută, eu făceam integrame și la un moment dat vine la mine să-mi spună că-mi ascultă cântecele și vine direct cu mâinile la urechi: „Nu aveți operație?”. Eu îi zic: „Dumneata ești sănătoasă?”. La care ea spune „Doamnă, știu câți ani aveți, cum de arătați așa?”. Eu îi spun că nu mă uit în buletin, anii nu-s din buletin”, a mai spus artista.

Citeşte şi: Secretele lui Teo Trandafir pentru o siluetă armonioasă. Cele două trucuri care o ajută să se menţină în formă

Sofia Vicoveanca se pregătește să celebreze împlinirea a 65 de ani de carieră în luna octombrie a acestui an. Cu toate acestea, rămâne modestă și își exprimă dorința de a lansa un nou album și de a continua să se bucure de fiecare moment al vieții sale, având ca prioritate sănătatea și fericirea sa personală: „Și cu bune, și cu rele, asta sunt. Dacă mă ține Dumnezeu, pe 1 octombrie fac 65 de ani de cântec, iar până atunci mai vreau să scot încă un CD, să și trăiesc până atunci”.