Cât de geloasă este Alexia Eram. Mario Fresh a dat cărțile pe față: „La noi așa a mers de la începutul relației”

Gelozia poate apărea de multe ori întrepartenerii dintr-un cuplu. Uneori ea „dă puțin gust” lucrurlor, alteori se poate transforma într-un coșmar. Mario Fresh a dezvăluit cât de multă gelozie există între el și Alexia Eram.

05 apr. 2023, 09:54
Cât de geloasă este Alexia Eram. Mario Fresh a dat cărțile pe față: „La noi așa a mers de la începutul relației”

Mario Fresh și Alexia Eram trăiesc o poveste frumoasă de dragoste de mai bine de 6 ani. Ca în orice cuplu, de-a lungul timpul, între cei doi au exista și situații mai puțin plăcute și obstacole pe care au fost nevoiți să le depășească. Aceștia au reușit să treacă împreună peste problemele apărute la orizont. Cei doi au pus în discuție extrem de important și au dezvăluit cât de multă gelozie există între ei și cum îi afectează.

Citește și: Alexia Eram, dezvăluiri incendiare despre relația cu Mario Fresh. Ce îi ascunde artistul fiicei Andreei Esca: ”Sunt lucruri pe care nu le știu despre el”

Amândoi au un program cât se poate de încărcat, așa că încă le începutul relației cei doi au trebuit să se își dea seama că se vor vedea destul de rar. Cei doi nu au șansa să petreacă prea mult timp împreună, văzându-se de cele mai multe ori doar dimineața și seara. Din această cauză, de-a lungul timpului între cei doi au existat câteva momente de gelozie. Totuși, Mario Fresh a povestit că aceste episoade au trecut.

Cum trec Mario Fresh și Alexia Eram peste gelozie

Mai mult, în momentele în care nu sunt împreună sau nu se pot vedea cei doi se sună prin videocall și fac aceste lucru pentru a se bucura de câteva momente împreună și nu pentru a se verifica unul pe celălalt.

„Ne vedem dimineața și seara. Pe timpul zilei avem amândoi treabă și dimineața și seara ne întâlnim”, a spus Alexia Eram, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Nu cred că mai este gelozie, adică nu mai este genul acela de gelozie ca la început…(…) La noi așa a mers de la începutul relației, la noi este o obișnuință să ne sunăm doar pe video, nu pentru a ne controla, ci să ne vedem chipul unul celuilalt și să bucurăm măcar câteva minute”, a adăugat și Mario Fresh.

Cu toate că Mario Fresh afirmă că în relația lor nu mai există momente de gelozie, așa cum existau la început, Alexia Eram este de altă părere. Aceasta a povestit că mai există urme de gelozie și că și pe ea o încearcă acest sentiment uneori, însă nu este vorba despre ceva dus la extrem.

„Nu cred că mai este genul acela de gelozie ca la început, dar este puțină gelozie, că dacă nu ar fi gelozie, n-ar fi bine”, a mai spus Alexia Eram.

Chiar și cu puțină gelozie, cuplul format din Alexia Eram și Mario Fresh este unul care funcționează de minune. Cei doi nu se pot imagina unul fără altul, iar cântărețul are numai cuvinte de laudă la adresa iubite sale.

„Este foarte atentă, foarte grijulie, are grijă de mine, este și foarte frumoasă, după cum se vede”, a mai spus Mario Fresh.

Citește și: Andreea Esca refuză ca fiica ei, Alexia Eram, să se căsătorească cu Mario Fresh. Prezentatoarea tv dă cărțile pe față