Alexia Eram, dezvăluiri incendiare despre relația cu Mario Fresh. Ce îi ascunde artistul fiicei Andreei Esca: ”Sunt lucruri pe care nu le știu despre el”

Alexia Eram și Mario Fresh sunt unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din România. Deși sunt împreună de mai bine de șase ani, fiica Andreei Esca recunoaște că încă mai are multe lucruri pe care nu le știe despre iubitul său.

11 mart. 2023, 18:57
Alexia Eram, dezvăluiri incendiare despre relația cu Mario Fresh. Ce îi ascunde artistul fiicei Andreei Esca: ”Sunt lucruri pe care nu le știu despre el”
Alexia Eram, dezvăluiri incendiare despre relația cu Mario Fresh.

Alexia Eram, dezvăluiri incendiare despre relația cu Mario Fresh. Fiica Andreei Esca l-a cunoscut pe Mario Fresh în 2016, cu ajutorul mamei sale, iar de atunci cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și Andreea Esca refuză ca fiica ei, Alexia Eram, să se căsătorească cu Mario Fresh. Prezentatoarea tv dă cărțile pe față

Alexia Eram, dezvăluiri incendiare despre relația cu Mario Fresh

Chiar dacă sunt împreună de mai bine de șase ani, recent, Alexia Eram a dezvăluit că mai are foarte multe lucruri de aflat despre iubitul său, care are grijă să îi facă mereu surprize.

”De obicei (n.r. o surprinde) cu un buchet de flori. Eu țin foarte mult la chestiile astea, de 1 martie, 14 februarie. Cred că niciodată nu știi un om 100%, oricine ar fi acela. Cred că mereu afli lucruri noi despre un om, deci da, cred că sunt lucruri pe care nu le știu despre el și el despre mine.  De la început așa a fost relația noastră, eu oricum știu și știam dinainte că am o filmare știm când începe, dar nu știm când se termină. Vara, de exemplu, amândoi suntem foarte ocupați, dar el este și plecat, și de asta comunicăm și ne luam anumite vacanțe. Știm că luna aceea este mai liberă și suntem unul pentru celălalt”, a declarat Alexia Eram.

Deși toată lumea se întreabă când vor ajunge cei doi în fața altarului, fiica Andreei Esca și iubitul său nu se grăbesc. Tânăra a mărturisit că vrea să mai aștepte până să îmbrace rochia de mireasă pentru că vrea să mai copilărească.

„Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună”, a spus Alexia Eram, la WOWnews.

De aceiași părere este și Andreea Esca care deși l-a plăcut mereu pe alesul fiicei sale, Mario Fresh, crede în continuare că cei doi sunt prea tineri ca să se gândească la căsătorie.

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca, în urmă cu ceva timp pentru Click!.

Citește și S-a aflat motivul pentru care Mario Fresh nu a petrecut Sărbătorile cu Alexia Eram. Fiica Andreei Esca a plecat în America