Cât de gravă este accidentarea lui Marica? Reghecampf a anunţat când va reveni atacantul

Ciprian Marica, atacantul echipei Steaua, va lipsi de pe gazon mai puţin decât se se prevedea. El are doar o leziune musculară şi va putea reveni în echipa campioanei în etapa a 4-a din play-off, după cum a anunţat marţi Laurenţiu Reghecampf.

08 mart. 2016, 11:13
Cât de gravă este accidentarea lui Marica? Reghecampf a anunţat când va reveni atacantul

Pentru meciurile următoare nu va fi prezent, dar cred că după pauza echipei naţionale va fi din nou la antrenamente. E o leziune musculară, a făcut un RMN aseară şi deocamdată e prea devreme să vorbim. Eu vreau ca jucătorii mei să revină cât mai repede pe teren, indiferent de tratamentul pe care îl fac„, a declarat antrenorul Laurenţiu Reghecampf. El a adăugat că Marica şi-ar fi dorit să se trateze în Serbia, la celebrul vraci Marijana Kovacevic, dar Gigi Becali s-a opus.

Citeşte şi DINAMO – STEAUA 1-1: Reghecampf, furios pe jucătorii săi: „Nu suntem la grădiniţă”. Iordănescu, atac la arbitri

Cum naţionala joacă două meciuri amicale, pe 23 martie cu Lituania, şi pe 27 martie cu Spania, Marica se va întoarce la antrenamente începând cu 28 martie. Şi, dacă totul va decurge normal, va putea intra în etapa a patra din play-off, când Steaua va juca în deplasare, cu Pandurii. Astfel, Ciprian Marica va rata doar trei meciuri: 9 martie, cu Astra – în Cupa Ligii, 13 martie, cu Astra – în Liga 1, 19 martie, cu Viitorul – în Liga 1.