Cât de lacom să fii? A stat cinci luni cu cadavrul tatălui său în casă pentru a-i lua pensia

Dacă aţi fi tentaţi să credeţi că numai românilor le-ar putea trece prin cap să nu declare decesul cuiva din familie pentru a-i lua în continuare pensia, nu o faceţi. S-a întâmplat şi în Marea Britanie, unde un bărbat a ţinut cadavrul tatălui său în casă timp de cinci luni, minţindu-şi chiar şi fiica de 10 ani că bunicul ei doarme.

RomaniaTV.net
14 mart. 2012, 17:53

Un bărbat din Marea Britanie a păstrat în casă corpul tatălui său mort pentru a încasa în continuare drepturile financiare ale acestuia. Strategia a ţinut însă doar cinci luni, timp în care Christopher Blackburn a încasat aproape 2.000 de lire sterline.

El a ascuns decesul părintelui său chiar şi de fiica lui în vârstă de 10 ani, căreia îi spunea mereu că bunicul ei doarme. În cele din urmă, vecinii, care au crezut o bună bucată de vreme că Christopher avea grijă de tatăl său bolnav, în vârstă de 54 de ani, au devenit suspicioşi

Blackburn a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru fapta sa, prima de acest gen din districtul Lancashire, după cum au afirmat anchetatorii.