Cât de mult a crescut fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Fotografia care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. „Totul meu!”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au o familie frumoasă și petrec în permanență timp de calitate împreună. Sunt niște părinți fericiți și mândri de băiatul lor, Liam, de care sunt foarte atașați.

25 mart. 2023, 19:15
Cât de mult a crescut fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Fotografia care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. „Totul meu!”

Deși nu prea e foarte activă pe rețelele sociale, Corina Caciuc a postat recent o fotografie specială în care se observă ce mare s-a făcut fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf.

„Totul meu!”, a scris partenera lui Laurențiu Reghecampf la fotografia pe care a postat-o cu fiul lor, micuțul Liam.

Citește și Laurențiu Reghecampf, fotografie emoționantă cu fiul său, Liam, și Corina Caciuc. Antrenorul se bucură zi de zi de viața de familie

Laurențiu Reghecampf se bucură de viața de familie alături de Corina, femeia alături de care și-a regăsit fericirea, și Liam, băiețelul lor.

Laurențiu Reghecampf a postat și el recent pe reţelele sociale o fotografie cu Liam, fiul său, în care se observă cât de mult îi seamănă.

Comentariile nu au întârziat să apară, iar felicitările au curs pentru Reghecampf şi Corina Caciuc. „Wowww ce ochi frumoși are… / Cel mai frumos dintre toți trei / Cât e de frumos ! Să fie sănătos / Trei băieți și toți seamănă cu tine. Să-ți trăiască / Părinți frumoși, copil frumos / Ce frumos este! Să vă trăiască, să vă bucurați de el, iar iubirea voastră să prindă aripi puternice! / O minuune de copil, să aibă viața binecuvântată cu sănătate, iubire și fericire!”, au scris internauții.

Laurențiu Reghecampf a divorțat de Anamaria Prodan cu scandal în 2022

Laurențiu Reghecampf a divorțat în 2022 de Anamaria Prodan cu scandal și apoi și-a oficializat relația cu iubita lui, Corina Caciuc, care i-a dăruit un băieţel, pe care l-au botezat Liam. Antrenorul este extrem de mândru, căci micuţul îi seamănă leit.

Antrenorul mai are doi băieți, pe Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, şi pe și Laurențiu jr, din mariajul cu Anamaria Prodan. Acesta a avut și o fetiță cu Mariana Pfeiffer care se numea Analisa, dar micuța a decedat din cauza unei malformații la inimă.

Citește și Reacţii emoţionante după ce Reghecampf a postat o fotografie cu fiul său şi al Corinei Caciuc. Micuţul Liam îi seamnă leit! FOTO