Cât de sexy este ALEASA studentului criminal Sergiu Florea. Cei doi se vor căsători în penitenciarul ARAD FOTO

Sergiu Florea, supranumit "medicinistul criminal", dupa ce in 2009, alaturi de iubita sa de atunci a ucis si transat un barbat, vrea sa-si continue viata chiar daca este dupa gratii. Tanarul, care a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, a anuntat acum ca se insoara.

30 mart. 2015, 07:37

In 2009, Sergiu Florea si Carmen Bejan, doi studenti la medicina, au ademenit un barbat intr-o camera a caminului Facultatii de Medicina din Timisoara, acolo omul fiind omorat, iar trupul sau transat si transportat intr-o masina, unde a si fost gasit, scrie wowbiz.ro. Cei doi tineri au fost arestati si condamnati la 20 de ani de inchisoare cu acuzatia de omor.

Citeşte şi Criminalul de la Medicină se însoară după gratii

Intre timp, Carmen Bejan s-a si casatorit in spatele gratiilor, cu un fost puscarias, iar la scurt timp a adus pe lume o fetita, insa aceasta a murit la nastere din cauza unor probleme. Acum, e randul lui Sergiu Florea sa-si continue viata, chiar si dupa gratii. El a depus la Primaria Arad, acolo unde se afla in penitenciar, documentatia necesara pentru a se casatori.

Saptamana trecuta, la Primaria Arad a fost afisata „declaratia de casatorie” a lui Florea Raul-Sergiu, in varsta de 25 de ani, cu Ina, o tanara de 22 de ani, din Ucraina, localitatea Novoselskoe. Surse din cadrul Penitenciarului Arad, unde Florea isi ispaseste pedeapsa, au declarat ca a fost anuntata cununia, care va avea loc chiar pe 1 aprilie. Florea a cerut insa discreție asupra evenimentului si nu a vorbit despre viitorea sotie si imprejurarile in care a cunoscut-o.

Ina, care conform unor surse, ar fi studenta in Arad, este din Ucraina, insa se pare ca sta mai mult prin Italia, acolo unde locuieste familia sa. Tanara vorbeste perfect romaneste si are pe contul sau de socializare mult prieteni romani, chiar din Arad. Ceea ce este interesant este faptul ca postarile Inei fac referire la Dumnezeu, intreaga sa pagina de pe Facebook fiind plina de mesaje de credinta.

Citeşte şi Carmen Bejan, medicinista criminală, trece prin momente grele în închisoare

Ina nu va putea sa-si vada sotul decat in penitenciar, acolo unde acesta se afla de sase ani si unde va mai sta cel putin 10, daca va fi eliberat conditionat. Cei doi isi vor putea „consuma” mariajul doar in camera intima din penitenciar, unde isi vor petrece si noaptea de dupa oficierea casatoriei.