Cum este răsfățat Lino Golden de iubita lui! Dezvăluirile siropoase făcute de Alexandra la Power Couple România: „I-am luat câte un cadou pentru fiecare an în care a trăit și eu nu am fost lângă el”

Lino Golden participă la Power Couple, alături de Alexandra, femeia care a reușit să îi fure inima și să îl convingă să renunțe la burlăcie. Tânăra domnișoară a dezvăluit, în cadrul emisiunii Power Couple, că îl răsfață pe artist cu zeci de cadouri.

12 feb. 2024, 22:48
Cum este răsfățat Lino Golden de iubita lui! Dezvăluirile siropoase făcute de Alexandra la Power Couple România: „I-am luat câte un cadou pentru fiecare an în care a trăit și eu nu am fost lângă el”
Cât de tare este răsfățat Lino Golden de iubita lui! Dezvăluirile siropoase făcute de Alexandra la Power Couple România: „I-am luat câte un cadou pentru fiecare an în care a trăit și eu nu am fost lângă el”

Lino Golden și Alexandra concurează alături de alte cupluri celebre la emisiunea Power Couple. Cei doi sunt hotărâți să pună mâna pe marele premiu și să arate lumii întregi faptul că relația dintre ei este cu adevărat puternică. În ediția din 12 februarie a emisiunii Power Couple, Alexandra a dezvăluit că de ziua lui, Lino Golden a primit 29 de cadouri din partea logodnicei. Aceasta plănuise să îi ia doar 25 de cadouri, pentru fiecare an în care acesta a trăit fără ea. Se presupunea că Lino ar fi trebuit să deschidă un singur cadou pe zi, până la ziua lui de naștere, însă pentru că el a deschis într-o zi mai multe cadouri, Alexandra a fost nevoită să mai completeze.

Citește și: Radu Siffredi râde de câinele mort al Oanei Matache: „Mă aștept să mă ardă pe rug”. Ce dezvăluiri au făcut la Power Couple România 2024

„I-am luat de la cadouri mici, nesemnificative: șosete, până la lucrui pe care și le dorea foarte mult. Voiam să aibă câte unul pentru fiecare an în care a trăit și eu nu am fost lângă el. Trebuia să deschidă câte unul în fiecare zi.I-am luat 25, doar că el a deschis într-o zi mai multe și a trebuit să iau mai multe”, a povestit Alexandra la Power Couple.

Mai mult de atât, tânăra a recunoscut că Lino este marea și prima ei dragoste. Aceasta a afirmat că, deși i-au mai plăcut băieți înainte, nu a fost niciodată îndrăgostită până acum.

„Mie mi-au m-am plăcut băieți înainte, dar el e primul băiat de care m-am îndrăgostit. Eu am în telefon o aplicație care îmi spune de câte zile, ore suntem împreună”, a povestit iubita lui Lino Golden.

„Da, a fost dragoste la prima vedere”, a completat și Lino Golden.

În ceea ce privește proba „Calcule la Rotisor”, nici acest cuplu nu a reușit să rezolve calculul. În ediția de astăzi, femeile sunt cele care și-au investit încrederea în parteneri, iar bărbații sunt supuși unei provocări extreme. Aceștia au fost nevoiți să își folosească memoria, să aplice cunoștințele lor de matematică și să își controleze stomacul, care va fi pus la încercare la propiriu! Bărbații au fost puși în situația de a răspunde la întrebări legate de relațiile lor, în timp ce se află într-o mașină rotativă, asemănătoare unui rotisor. Răspunsurile lor vor fi numere ce vor trebui integrate într-o ecuație complicată, care trebuie rezolvată în condiții de stres intens.

Citește și: Tudor de la Fly Project a adus-o la disperare pe fosta știristă de la Observator! Anamaria Ionescu a răbufnit la Power Couple România: „De ce te-ai însurat dacă nu aveai bani?!”