Cât de zgârcită este jumătatea ta, în funcţie de zodie. Cu cine să nu te cuplezi, dacă îţi plac banii

Anul 2014 se anunta foarte pozitiv pe plan financiar pentru majoritatea zodiilor, insa asta nu inseamna ca fiecare zodie in parte are un caracter generos.

06 nov. 2013, 06:52
Cât de zgârcită este jumătatea ta, în funcţie de zodie. Cu cine să nu te cuplezi, dacă îţi plac banii

Berbecii sunt foarte ambitiosi si lupta pentru a obtine tot ce isi doresc. Cand vine vorba despre daruit isi pun foarte multe intrebari inainte de a face un cadou.

Taurii sunt foarte generosi. O fac doar pentru a obtine ceva, insa o fac! Daca vor o persoana cu adevarat o ingroapa in cadouri care mai de care doar pentru a obtine ceea ce cauta.

Gemenii te aburesc in asa fel incat ajungi sa ii crezi. Au caracter dual, deci se folosesc de ambele parti ascunse ale lor pentru a te vraji. De fapt ei sunt foarte zgarciti, insa sunt buni iluzionisti, doar iti dau impresia ca ar fi darnici.

CITEŞTE ŞI: Cum să cucereşti un bărbat cu bani, în funcţie de zodia lui

Racii au un suflet imens, sunt foarte generosi. Atunci cand vad pe cineva la anaghie sunt dispusi sa isi rupa painea de la gura pentru a ajuta. O fac dezinteresat, se bucura de fericirea altora.

Leii au suflet bun in sinea lor, insa egoismul lor ii face sa para zgarciti uneori. De fapt, leii sunt cumpatati. Investesc fiecare banut doar pentru binele propriu, insa exista cazuri fantastice in care fac ceva si pentru altii.

Fecioara e mana larga sau buzunar rupt. Ea daruieste tuturor, pana ajunge intr-un punct in care isi da seama ca totusi putea fi putin mai cumpatata. Este foarte generoasa dar doar pentru un scop, de a primi laudele si multumirile de dupa.

Foarte echilibrata, Balanta da cat trebuie, acolo unde trebuie. Se gandeste de foarte multe ori inainte de a face un cadou, insa nu o face din zgarcenie ci din realism. Trebuie sa stie exact daca este necesar si cat este necesar sa daruiasca.

Scorpionul face putin si cheltuie mult. Este foarte generos, intr-atat incat mereu ramane fara bani. Poate a fi zgarcit nu este un defect atat de grav uneori.

Citeşte mai mult pe lyla.ro