Horoscop: Cum să cucereşti un bărbat cu bani, în funcţie de zodia lui

Dacă îţi foloseşti toate atuurile şi profiţi şi de câteva dintre slăbiciunile lui, atunci poţi să îl agăţi fără probleme.    

RomaniaTV.net
02 nov. 2013, 11:08
Horoscop: Cum să cucereşti un bărbat cu bani, în funcţie de zodia lui

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul din Scorpion vrea o femeie care să îl atragă fizic. Dacă ai grijă ca nevoile lui sexuale să fie satisfăcute, atunci este al tău. Dacă vrei să îl păstrezi mai mult timp pentru tine, atunci trebuie să fii o doamnă în societate, amantă în pat şi gospodină în bucătărie.

 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este atras de femeile cu forme, aşa că ai grijă să te pui cât mai mult în evidenţă. Îi place dacă ai un uşor look uşuratic, aşa că dacă vrei să ăui mâna pe el, adoptă-l.

 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornii vor să vadă că cedezi greu şi iubesc femeile care ştiu ce vor de la viaţă. Nu arăta că eşti disperată, ba din contră demonstrează că nu pui preţ decât pe banii pe care îi câştigi tu. Încearcă să pari că nu ai nevoie să depinzi de nimeni.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul înstărit din Vărsător vrea alături de el o femeie din care poate face ce vrea, chiar dacă aparent. Lasă-te păcălită la început, după care impune-te, şi îi vei cuceri definitiv.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din Peşti este atras de femeile de casă, care nu îi ies din cuvânt. Încearcă să îi faci pe plac la început dacă vrei să pui mâna pe el, iar apoi fii tu! Cuminţenia este valoarea cea mai de preţ care contează pentru el.

 

Detalii pe eva.ro