Cât de zgârcit e în funcţie de zodie. Cu cine să nu te cuplezi dacă îţi plac banii

HOROSCOP 2014. Anul 2014 se anunţă foarte pozitiv pe plan financiar pentru majoritatea zodiilor, însă asta nu înseamnă că fiecare zodie în parte are un caracter generos.

RomaniaTV.net
26 dec. 2013, 09:23
Cât de zgârcit e în funcţie de zodie. Cu cine să nu te cuplezi dacă îţi plac banii

HOROSCOP 2014. Barbatii tind sa fie usor mai egoisti si mai zgarciti decat sunt femeile, sau cel putin asta arata ultimele studii facute de britanici pe aceasta tema.

Afla cat de zgarcit/a e in functie de zodie:

Berbec

Berbecii sunt foarte ambitiosi si lupta pentru a obtine tot ce isi doresc. Cand vine vorba despre daruit isi pun foarte multe intrebari inainte de a face un cadou.

Taur

Taurii sunt foarte generosi. O fac doar pentru a obtine ceva, insa o fac! Daca vor o persoana cu adevarat o ingroapa in cadouri care mai de care doar pentru a obtine ceea ce cauta.

Gemeni

Gemenii te aburesc in asa fel incat ajungi sa ii crezi. Au caracter dual, deci se folosesc de ambele parti ascunse ale lor pentru a te vraji. De fapt ei sunt foarte zgarciti, insa sunt buni iluzionisti, doar iti dau impresia ca ar fi darnici.

Rac

Racii au un suflet imens, sunt foarte generosi. Atunci cand vad pe cineva la anaghie sunt dispusi sa isi rupa painea de la gura pentru a ajuta. O fac dezinteresat, se bucura de fericirea altora.

Leu

Leii au suflet bun in sinea lor, insa egoismul lor ii face sa para zgarciti uneori. De fapt, leii sunt cumpatati. Investesc fiecare banut doar pentru binele propriu, insa exista cazuri fantastice in care fac ceva si pentru altii.

Fecioara

Fecioara e mana larga, sau buzunar rupt. Ea daruieste tuturor, pana ajunge intr-un punct in care isi da seama ca totusi putea fi putin mai cumpatata. Este foarte generoasa dar doar pentru un scop, de a primi laudele si multumirile de dupa.

Balanta

Foarte echilibrata, balanta da cat trebuie, acolo unde trebuie. Se gandeste de foarte multe ori inainte de a face un cadou, insa nu o face din zgarcenie ci din realism. Trebuie sa stie exact daca este necesar si cat este necesar sa daruiasca.

Scorpion

Scorpionul face putin si cheltuie mult. Este foarte generos, intr-atat incat mereu ramane fara bani. Poate a fi zgarcit nu este un defect atat de grav uneori.

Sagetator

Sagetatorul este o persoana foarte chibzuita. Face cadouri exact atat cat este necesar, nimic mai mult. Nu vrea sa fie megaloman, vrea doar sa arate ca si el poate fi generos atunci cand este cazul. Tine foarte strans de bani tocmai pentru ca stie cat de greu se fac.

Capricorn

Capricornul nu face ceva fara vreun interes ascuns. Atunci cand da senzatia ca ar fi generos, defapt are castiguri mult mai mari de pe urma acelei generozitati.

Varsator

Varsatorul este prietenul de pahar perfect. Daca mergi cu el i-ati gandul de a mai plati. Este foarte generos si petrecaret. Totusi atunci cand vine vorba despre relatii este putin mai rezervat in cheltuiala.

Pesti

Pestii sunt genul de persoana care muncesc mult pentru un trai bun. Alaturi de ei poti avea cu siguranta o viata lipsita de griji. Sunt foarte chibzuiti, insa si foarte generosi, nu regret atunci cand fac un cadou, tocmai pentru ca gandeste inainte.