Cât de zgârcit este un bărbat, în funcţie de zodia lui

Nu suporţi bărbaţii zgârciţi şi vrei să ai parte de un om generos, care să te acopere cu cadouri scumpe şi să te ducă în vacanţe exotice? Astrele ştiu cel mai bine de cine să te fereşti. Vezi cât de zgârcit este, în funcţie de zodie.

29 sept. 2014, 10:22
Cât de zgârcit este un bărbat, în funcţie de zodia lui

Berbec
 
Berbecii nu sunt faimoşi pentru cumpătarea lor şi pentru stilul calculat, deci nu ar trebui să-ţi faci griji că e zgârcit. Ba chiar dimpotrivă, bărbaţii berbeci au tendinţa să fie cheltuitori peste măsură şi asta înseamnă mofturi, dar şi facturi restante.

Citeşte şi Horoscop: Ce zodii au cele mai lungi relaţii amoroase

Taur

Taurii sunt foarte interesanţi în privinţa finanţelor proprii. În general ştiu să economisească şi nu prea aruncă cu banii aiurea. Pe de altă parte, atunci când sunt îndrăgostiţi, îşi cam pierd capul şi tind să cheltuie sume exorbitante pentru a cumpăra anumite flori, un anumit telefon, sau o rezervare la un anumit restaurant.

Citeşte şi HOROSCOP: Cât de uşor poate fi minţit partenerul în funcţie de zodie

Gemeni

Gemenii sunt aventuroşi şi largi la pungă, dar asta nu înseamnă că trebuie să profiţi fără măsură. Dacă ţine la tine, bărbatul gemeni îţi va face toate poftele, dar cu măsură. Nu-i cere din prima să te ducă în republica Dominicană cu vaporul de croazieră şi pe urmă să te plimbe într-o maşină decapotabilă, în noile achiziţii Chanel. Mergi încet şi sigur şi nu se va zgârci cu tine.

Continuarea horoscopului pe Unica.ro.