Horoscop: Ce zodii au cele mai lungi relaţii amoroase

Săgetătorul zboară din floare în floare, pe când Capricornul e foarte fidel şi are numai relaţii lungi. Vezi cât de stabile sunt sentimentele iubitului tău în funcţie de zodia lui.

29 sept. 2014, 10:14
Horoscop: Ce zodii au cele mai lungi relaţii amoroase

Berbec

Berbecul are relaţii destul de scurte în general. Iubirea lui se naşte rapid şi e foarte puternică. În vâltoarea pasiunii îşi ia anumite angajamente pentru care nu este pregătit, ca apoi să-şi dea seama că a greşit şi să înceapă nemulţumirile şi certurile. Până la urmă se satură de probleme şi îţi ia tălpăşiţa la fel de repede cum a intrat în viaţa ta. Dacă îl recunoşti pe iubitul tău în această descriere, ai grijă să fii tu cea raţională şi nu te grăbi să te muţi cu el sau să te căsătoreşti dacă nu sunteţi 100% pregătiţi.

Citeşte şi Horoscop octombrie. Astrologul Mariana Cojocaru: Este o lună tensionată

Taur

Taurul se îndrăgosteşte greu, dar când i se întâmplă cu adevărat de obicei este pentru toată viaţa. Atâta timp cât relaţia mergecât de cât bine, va sta lângă partenera lui cu orice preţ, măcar de dragul a ceea ce a fost odată. Însă sexul este important pentru el. Dacă sunt probleme în pat nu va ezita să-şi găsească pe cineva care să-i satisfacă nevoile, dar o va face discret, aşa încât partenera să nu alfe niciodată. Chiar dacă înşală la nivel sexual, Taurul rămâne fidel la nivel emoţional şi nu rupe relaţia decât dacă devine chiar insuportabilă.

Citeşte şi Toate combinaţiile dezastruoase între zodii: Niciodată nu te cupla cu ei
 
Gemeni

Geamănul este foarte fidel, însă din punct de vedere social este ca un fluture care zboară din floare în floare. Şi când interacţionezi cu aşa de mulţi oameni, se mai întâmplă câte un flirt pe ici pe colo. Pur şi simplu nu se poate abţine să nu flirteze cu o fată drăguţă, doar aşa ca să-şi demonstreze lui (şi ţie) că este un cuceritor. Rămâne la alegere ta dacă accepţi sau nu acest comportament. De obicei, fidelitatea nu-i foloseşte la nimic băbratuluI Gemeni pentru că femeia de lângă el nu poate suporta flirturile dese la care trebuie să fie martoră şi în părăseşte.

Continuarea horoscopului pe Unica.ro.