Cât noroc ai în viaţă, în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut

Specialiştii discută foarte des despre acest subiect, fiind un subiect controversat, are foarte multe ferestre care la final se leagă cap la cap.

RomaniaTV.net
03 oct. 2013, 05:31
Cât noroc ai în viaţă, în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut

In numerologie, ziua in care ne-am nascut este perfect legata de destinul nostru si de cat de norocosi suntem in functie de aceasta zi.

Luni. Ziua de luni este guvernata de Soare. Persoanele nascute in aceasta zi sunt punctuali, sensibili, seriosi, generosi, autoritari, binevoitori. Datorita respectului pe care il ofera si al educatiei de care dau dovada, persoanele nascute luni desi pretind ca iti spun totul in fata atunci cand este cazul nu te vor jigni prin spusele lor.

Marti. Ziua de marti este guvernata de Mercur. Persoanele care s-au nascut in aceasta zi, in ciuda superstitiei care predomina in jurul acestei zile, sunt cele mai norocoase. Cei nascuti marti sunt persoane active, vesele, pozitive, ambitioase, schimbatoare, suspicioase.

Miercuri. Ziua de miercuri este guvernata de Luna. Persoanele care sunt nascute in acesta zi dau dovata de incredere, hotarare, introvertire, rabdare. Aceste persoane se pot cu usurinta sacrifica pentru binele celor din jur fara vreun interes personal, fara sa ceara niciodata ceva in schimb.

Joi. Ziua de joi este guvernata de Marte. Cei nascuti in aceasta zi se pot numi ghinionisti. Este ziua tuturor ghinioanelor. Au probleme si in relatiile de cuplu, trecand cu usurinta de la o relatie la alta, fara stabilitate. Sunt romantici, sensibili, sociabili si independenti.

Continuarea pe Lyla.ro.