Cât plăteşte Giovani Becali pentru o partidă de amor

Aflat în război cu fosta amantă, care vrea să îl lase fără apartamentele de lux din Floreasca, Giovani Becali a cerut să fie executat de stat, fiind dispus să plătească o sumă consistentă.

19 iun. 2019, 07:08
Cât plăteşte Giovani Becali pentru o partidă de amor

Executat silit în două dosare pentru aceleaşi datorii – pensia alimentară datorată copilului pe care nu l-a recunoscut niciodată -, Giovani Becali a obţinut conexarea lor, însă, ca să scape definitiv de executorii judecătoreşti, trebuie să achite peste 26.000 de lei, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Ioan Becali, SCANDAL MONSTRU cu fosta amantă! S-a lăsat cu PROCES la TRIBUNAL

„Admite cererea formulată de petentul Becali Ioan. Dispune conexarea executărilor silite ce fac obiectul dosarelor de executare nr. …./2013 al BEJA … şi nr. …./2015 al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti – Serviciul Executări Silite, urmând ca executarea silită să se facă în continuare de către Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti – Serviciul Executări Silite. Stabileşte cheltuieli de executare silită efectuate în dosarul de executare nr. …./2013 al BEJA …, până la momentul conexării, în cuantum de 26.178.92 de lei. Cu drept de a formula cerere de apel, care se depune la Judecătoria Buftea, în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei hotărâri”, au decis, recent, magistraţii.

Într-un alt proces, judecătorii au decis împărţirea unor imobile deţinute de soţii Becali, pentru ca acestea să fie executate silit de fosta amantă a milionarului, hotărâre cu care nevasta lui Becali nu a fost de acord şi a atacat-o. „Constată că soţii pârâţi deţin în coproprietate, în cote egale de 50%, imobilele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr….., respectiv apartamentul nr.32 (fără carte funciară deschisă) şi apartamentul nr. 33 (înscris în cartea funciară nr….). Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi. Atribuie pârâtului Becali Ioan bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, ambele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr…. Obligă pârâtul la plata sultei către pârâta Becali Stella Narda, în valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 29.000 lei”, este sentinţa atacată de nevasta lui Giovani.

Ioan Becali a încercat ani la rând să o fenteze pe fosta amantă, care a obţinut în instanţă executarea silită a impresarului pentru 85.000 de euro, cu titlu de pensie alimentară. Fosta amantă, o avocată stabilită în Austria, a deschis împotriva impresarului mai multe procese, pretinzând că a avut o relație de trei ani cu el, în urma căreia a rezultat un băiat. Ioan Becali nu a recunoscut copilul niciodată, iar o instanță vieneză i-a cerut să facă testul de paternitate, dar impresarul a refuzat. Ulterior, avocata a deschis mai multe procese şi în România, în care a solicitat achitarea pensiei alimentare, iar instanţele i-au dat câştig de cauză.