Ioan Becali, SCANDAL MONSTRU cu fosta amantă! S-a lăsat cu PROCES la TRIBUNAL

Ioan Becali a dat-o în judecată pe fosta amantă, după ce femeia a obţinut, acum două luni, executarea silită a fostului agent FIFA, fiindcă acesta a refuzat să plătească pensia alimentară.

03 mai 2019, 13:54
Ioan Becali, SCANDAL MONSTRU cu fosta amantă! S-a lăsat cu PROCES la TRIBUNAL

Ioan Becali a încercat ani la rând să o păcălească pe fosta amantă, care a obţinut în instanţă executarea silită a fostului impresar pentru 85.000 de euro, cu titlu de pensie alimentară. Femeia, o avocată stabilită în Austria, a deschis împotriva lui Ioan Becali mai multe procese, pretinzând că a avut o relație de trei ani cu el, în urma căreia a rezultat un băiat, pe care Ioan Becali nu l-a recunoscut copilul niciodată.

Ioan Becali, amintiri din puşcărie: „Nu am vrut să fiu cu pedofili şi traficanţi, am ţinut să am cu mine evazionişti, la fel ca mine”

Ulterior, avocata a deschis mai multe procese şi în România, în care a solicitat achitarea pensiei alimentare, iar instanţele i-au dat câştig de cauză.

Ioan Becali, despre relaţia cu Gică Popescu după ÎNCHISOARE. „Ce să-mi reproşeze? Când împărţeam banii a fost bine?”

Într-un alt proces, judecătorii au decis împărţirea unor imobile deţinute de soţii Becali, pentru ca acestea să fie executate silit, hotărâre cu care soţia fostului impresar nu a fost de acord şi a atacat-o.