Cât te costă să bei o bere și să ”sacrifici” niște mici, la Terasa Obor. Ce s-a întâmplat cu prețurile și reacția clienților

Micii de la Terasa Obor au fost, mai mereu, un element de referință pentru bucureștenii care preferă aceste preparate. Cât au ajus să coste micii de la Obor, după scumpirile din ultima perioadă, dar și cum au ales bucureștenii să se raporteze la noua situație, în cele ce urmează.

08 iun. 2023, 21:31
Cât te costă să bei o bere și să ”sacrifici” niște mici, la Terasa Obor. Ce s-a întâmplat cu prețurile și reacția clienților

Micii de la Terasa Obor sunt un fel de barometru pentru bucureștenii obișnuiți, care preferă aceste preparate. Scumpirile din ultimele luni au afectat și evoluția prețului micilor de aici, fără ca acest lucru să-i facă pe bucureșteni să renunțe la obiceiul lor de a bea o bere și de a ”sacrifica niște mici”, la Terasa Obor.

Este, deja, o rutină pentru o parte din bucureșteni, ca după orele istovitoare de muncă să se oprească la Terasa Obor, pentru a bea bere și a mânca niște mici. Chiar dacă prețul acestora a mai crescut, mulți dintre bucureșteni continuă să respecte ”tradiția”.

Citește și  Alertă ANSVSA! Mai multe produse contaminate au fost retrase din supermarketurile Kaufland, Carrefour, Metro, Profi și Cora

”În ultima vreme s-au mai liniștit apele și oamenii poate nu mai mănâncă patru mici, mănâncă trei, dar îi mănâncă si pe ăia”, a declarat unul dintre administratorii de la Terasa Obor.  Un semn că puterea obișnuinței și momentele de relaxare ”la un mic și o bere” nu se raportează la nicio scumpire ți nu țin cont de preț.

La terasa Obor, prețul unui mic eset de 5 lei, un pahar cu bere costă 6 lei, iar o chiflă-1 leu. Astfel, chiar dacă prețurile au mai crescut puțin, rămân accesibile pentru mulți dintre bucureșteni.

Citește și Situație alarmantă! Invazie de șerpi într-un important oraș din România. Locuitorii au primit avertizări RO-ALERT

Alternativa la această situație o reprezintă achiziționarea de mici din magazine și prepararea lor acasă, sau la atunci când mergi ”la grătar”.

În marile magazine, un kilogram de mici înghețați poate fi cumpărat cu sume cuprinse între 15 si 24 de lei.