Cât tupeu! Nicuşor Dan îi răspunde lui Arşinel după ce l-a dat afară de la Teatrul Constantin Tănase! Pe cine dă vina acum primarul pentru umilirea maestrului

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, marţi, că nu i-a mai prelungit lui Alexandru Arşinel mandatul de director artistic al Teatrului "Constantin Tănase" în urma informaţiilor "primite din teatru asupra activităţii sale".

01 feb. 2022, 18:15
Cât tupeu! Nicuşor Dan îi răspunde lui Arşinel după ce l-a dat afară de la Teatrul Constantin Tănase! Pe cine dă vina acum primarul pentru umilirea maestrului

Nicuşor Dan a afirmat, însă, că Alexandru Arşinel va colabora în continuare cu instituţia de cultură.

„Precizări la o nouă dezinformare.
Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase. Adică, are un contract de colaborare cu teatrul, iar contractul este în curs.
Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Citeşte şi: EXCLUSIV Alexandru Arşinel, declaraţii cutremurătoare după ce a fost umilit de Nicuşor Dan: „Zilele îmi sunt numărate”

Săptămâna trecută, Nicuşor Dan a hotărât să nu-i mai prelungească lui Alexandru Arşinel contractul cu Teatrul „Constantin Tănase”, unde a jucat peste 60 de ani și a deținut funcția de director.

Alexandru Arşinel ocupa, înainte de a nu-i fi prelungit contractul, funcţia de consilier artistic, fără a avea putere de decizie, iar Gabriela Firea susţine că Primăria condusă de Nicuşor Dan nu ar fi făcut nicio economie dându-l afară pe marele artist.

„Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arşinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poţi să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat şi a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicuşor Dan cu Alexandru Arşinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înţelege. Maestrul Arşinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani şi nici nu mai avea vreo funcţie de conducere. Îşi dorea să continue pe postul de consilier artistic şi să-i înveţe pe actorii mai tineri din experienţa adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi: Gabriela Firea îl atacă pe Nicuşor Dan, acuzându-l că nu i-a prelungit contractul lui Arşinel: „E o imensă nedreptate. Nicuşor nu a făcut nicio economie prin această decizie”