Cât va costa pâinea în 2012, în viziunea ministrului propus pentru Agricultură

Preţul pâinii în 2012 ar putea fi similar cu cel de anul trecut, dacă şi preţul grâului se va menţine la acelaşi nivel, a declarat, Stelian Fuia, propus pentru funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, la finalul audierilor din Comisiile parlamentare pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice.

RomaniaTV.net
08 feb. 2012, 20:44
Cât va costa pâinea în 2012, în viziunea ministrului propus pentru Agricultură

„Dacă se va menţine preţul la grâu anul acesta, la fel cu cel de anul trecut, şi preţul pâinii va fi similar în 2012. Cu toate acestea, preţul global al grâului depinde de mai mulţi factori, respectiv de preţul producţiei de grâu din emisfera sudică din martie-aprilie, dar şi de cât grâu seamănă Canada în primăvară. Nu sunt un prezicător, dar cred că preţul va fi similar cu cel din 2011, la fel şi preţul pâinii”, a declarat Fuia.

Comisiile de Agricultură şi de Administraţie publică din Senat şi Camera Deputaţilor au avizat, miercuri, cu unanimitate de voturi, nominalizarea lui Stelian Fuia pentru funcţia de minsitru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.