Ce planuri de viitor au Anamaria Prodan și Flavius Nedelea. Impresara, mai sinceră ca oricând: „Avem responsabilități foarte mari”

Anamaria Prodan și-a refăcut viața după Laurențiu Reghecampf și toată lumea se aștepta ca relația ei cu omul de afaceri Flavius Nedelea să avanseze rapid. Totuși, impresara nu se grăbește și vrea să facă totul pas cu pas.

29 apr. 2023, 09:59
Ce planuri de viitor au Anamaria Prodan și Flavius Nedelea. Impresara, mai sinceră ca oricând: „Avem responsabilități foarte mari”

Anamaria Prodan e într-o relație cu Flavius Nedelea de ani de zile, însă abia în urmă cu o săptămână a ieșit totul la iveală, după ce au fost surprinși împreună la aeroport.

Impresara și-a dorit să fie discreți și să țină relația doar pentru ea, așa că până nu demult doar posta imagini cu cadourile scumpe pe care le primea de la iubitul ei. Acum nu se mai ferește nici să se afișeze împreună și sunt extrem de încrezători în relația lor.

Citește și Cu ce a fost dată pe spate Anamaria Prodan, de noul iubit: „Ăla este un bărbat!” / Cum arată partenerul perfect pentru impresară

Sunt împreună de câteva luni de zile și le place foarte mult să petreacă timp unul în compania celuilalt. Cu toate acestea, nu se grăbesc cu relația lor, vor să facă lucrurile în ritmul lor, așa că nu au în plan să se mute împreună prea curând. Anamaria Prodan a explicat că prioritatea o reprezintă în continuare copiii ei.

„Eu am copiii. Noi avem responsabilități foarte mari. Eu nu pot să îmi părăsesc copiii niciodată”, a explicat Anamaria Prodan la un post de televiziune.

Cum se înțelege Flavius Nedelea cu copiii Anamariei Prodan

„Copiii îl respectă și au ce să învețe de la el. Și pe partea de bussines pentru mine este unul dintre cele mai importante lucruri că pot învăța ceva pe partea aceasta.(…) Am luat lucrurile încet și cu mare grijă, având discuții despre fiecare amănunt din viața noastră, foarte serioase. Împreună am luat toate deciziile și niciodată nu am avut scandaluri sau divergențe. La noi nu există așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru WOWbiz.

Citește și Cât de bogat este iubitul impresarei Anamaria Prodan. Cu ce vedetă din showbiz s-a iubit Flavius Nedelea