Cătălin Bordea a depășit infidelitatea soției sale, Livia! Care a fost remediul comediantului. ”Se putea mult mai rău!”

Subiectul Cătălin Bordea, Livia și Spike este unul pe care o țară întreagă deja îl cunoaște. Recent, Bordea a vorbit și despre infidelitatea soției sale cu Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai comediantului. Află mai jos cum a depășit momentul divorțului.

19 ian. 2024, 20:24
Cătălin Bordea a depășit infidelitatea soției sale, Livia! Care a fost remediul comediantului. ”Se putea mult mai rău!”

Bordea a mărturisit, recent, cum a reușit să depășească infidelitatea Liviei, femeia de care a divorțat după ce a aflat că era înșelat chiar cu Spike, cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă.

Citește și Cătălin Bordea i-a iertat pe Livia și Spike la final de an: „Chiar le doresc să rămână împreună până la adânci bătrâneți”

Invitat în podcastul lui Romică Țociu, alături de prietenul său, Nelu Cortea, Bordea a spus că i-a fost foarte greu să își revină după acel episod, însă a reușit să privească lucrurile fix așa cum sunt și fără nicio speranță.

Romică Țociu a vrut să afle de la comediant dacă atunci când s-a despărțit de Livia a pierdut un om sau doi, dat fiind că în triunghiul amoros a fost implicat și Spike, cel care îi era foarte apropiat.

Se pare că relația lui Bordea cu Spike era una destul de bună în momentul în care a fost înșelat de soție, iar comediantul a simțit că a pierdut două persoane, de fapt, nu doar pe soția lui.

„Am pierdut doi oameni, nu doar unul”, a declarat Cătălin Bordea.

La confesiunea făcută de actor a intervenit imediat Nelu Cortea, care a precizat că l-a cam deranjat că în presă Spike era prezentat drept cel mai bun prieten al lui Cătălin, crezând că el merita, de fapt, titulatura.

„Știi că eram ofuscat, pentru că citeam că era cel mai bun prieten. Și am spus, nu, nu!”, s-a băgat Nelu în discuție.

Bordea, în stilul caracteristic, i-a zis apoi că a ocupat repede locul lui Spike, că a fost avansat imediat.

„Tu ai fost avansat prin eliminare! A fost Paul, iar tu te încălzeai cu talent pe marginea terenului!”, i-a replicat Cătălin Bordea tovarășului său.

”A fost nou și pentru mine”

Cătălin a reușit să depășească episodul infidelității datorită lui Nelu, Cortea fiind omul care a fost aproape de el în toată perioada neplăcută.

Pentru a uita de momentele, de ajutor i-a fost și pălinca de Ardeal, după cum chiar el a dezvăluit.

Te-ar putea interesa și Cătălin Bordea a dat-o uitării pe Livia! Cine este noua iubită a comediantului, seamănă leit cu fosta

„Am fost acolo, da! E și ciudat, pentru că n-am mai avut oameni atât de apropiați care să treacă prin asta. Venea la mine și povesteam despre asta. A fost nou și pentru mine, dar mă bucuram că vine cu o energie și după ce vorbeam pleca mult mai luminos și mai ok”, a spus Nelu Cortea despre situația lui Cătălin Bordea.

„Pălinca de Ardeal se numește… (n.red.: ”rețeta” ieșirii la liman dintr-o infidelitate). Pălinca de a doua zi! Dar se putea și mult mai rău. Măi, nu suntem victime, se pățește din Antichitate, se pățește din peșteri”, a concluzionat Bordea.