Cătălin Bordea a uitat total de Livia! Primele imagini cu noua iubită a actorului. S-au afișat public la doar câteva săptămâni de la divorț

Cu toate că au trecut doar câteva săptămâni de la divorțul de Livia, se pare că nu este deloc dispus să piardă timpul. Cătălin Bordea a găsit o înlocuitoare pentru fosta nevastă și nici nu se jenează să se afișeze public cu ea.

28 aug. 2023, 17:10

Cătălin Bordea a fost surprins în compania unei femei brunete, despre care s-a spus că ar fi noua sa parteneră. După divorțul de Livia, care a avut loc în luna iulie a acestui an, în urma unor speculații cu privire la despărțirea lor, au apărut primele imagini publicate de Cancan.ro în care Cătălin Bordea apărea alături de o altă femeie. Cei doi au avut parte de câteva momente romantice, într-o cafenea din București.

Citește și: Cum încearcă Cătălin Bordea să treacă peste divorțul de Livia: „Dragoste”. Comediantul le-a arătat tuturor imaginea

Fotografiile sugerează că juratul de la emisiunea „iUmor” pare să fi trecut peste relația cu Livia, femeia pe care o iubea sincer, conform declarațiilor sale anterioare. Au existat numeroase comentarii cu privire la asemănarea izbitoare dintre femeia cu care actorul s-a întâlnit și Livia, fosta sa soție. Cătălin Bordea și presupusa sa iubită au petrecut timp împreună la cafenea, discutând și râzând. Ulterior după plecarea lor din locație, au fost surprinși mergând îmbrățișați până la mașină, iar la un moment dat el a sărutat-o pe cap. Conform informațiilor furnizate de sursa menționată mai sus, se pare că actorul și femeia în cauză au mers ulterior la casa lui. Cu toate acestea, momentan, juratul de la „iUmor” nu a confirmat sau infirmat oficial natura relației lor.

Divorțul lui Cătălin Bordea

Cu câteva săptămâni în urmă, Cătălin Bordea a traversat una dintre cele mai dificile perioade din viața lui. Celebrul actor a fost abandonat de soția sa într-un moment cu totul surprinzător, imediat după revenirea sa din America Express. Deși inițial a fost reticent în a accepta sau a confirma această veste, ulterior Bordea a dezvăluit publicului că de acum încolo are statutul de burlac.După câteva zile în care zvonurile despre separarea sa s-au propagat în mediul online, Cătălin Bordea a ajuns în cele din urmă să confirme despărțirea de Livia. Pare că a păstrat speranța unei împăcări până în ultimul moment, așa că actorul a făcut publică această tristă veste doar după ce actele au fost încheiate oficial la notar.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc.”,  a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Sursă foto CANCAN.RO

Citește și: Cătălin Bordea a înșelat-o pe Livia? Comediantul a răbufnit pe Internet: „I-am spus că îmi pare rău”