Cătălin Bordea, agresat de un fan după un spectacol de stand-up. „Nu mi-a plăcut deloc. Vreau să îmi dai banii înapoi pe bilet și pe benzină”

Cătălin Bordea a avut parte de o experiență ciudată, după terminarea unui spectacol de stand-up. S-a întâmplat în Manchester, în urmă cu cinci ani.

22 sept. 2023, 10:41
Cătălin Bordea, agresat de un fan după un spectacol de stand-up. „Nu mi-a plăcut deloc. Vreau să îmi dai banii înapoi pe bilet și pe benzină”

Cătălin Bordea se afla în Manchester, unde a avut un show de stand-up. La final, după ce a plecat, un fan a venit după el și i-a spus că nu i-a plăcut spectacolul. Mai mult decât atât, fanul nemulțumit i-a cerut banii înapoi pentru bilet. Bărbatul a spus că a venit din Liverpool special pentru spectacol și că Bordea nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Citește și Andreea Marin a spus tot adevărul despre relația cu mama vitregă. „Zâna Surprizelor” face dezvăluiri cutremurătoare: „Mi-a lipsit enorm. Sfatul unei mame e neprețuit”

Cătălin Bordea, luat la rost de un fan după un spectacol de stand-up. „Vreau banii înapoi”

„Hai să vorbim ceva… Uite, am venit din Liverpool până aici, în Manchester. Mi-am luat și bilet VIP… am zis… Mi-a plăcut ce ai făcut la «iUmor», dar aici nu mi-a plăcut deloc. Vreau să îmi dai banii înapoi pe bilet și pe benzină”, ar fi spus fanul nemulțumit potrivit cancan.ro.

Apoi a urmat un schimb de replici dure. Comediantul i-a explicat faptul că nu-i poate da banii înapoi și că ar trebui să se adreseze organizatorilor evenimentului.

S-au enervat, s-au certat, s-au întrecut în replici care mai de care mai agresive, iar la final Bordea a aflat că totul a fost o farsă. Comediantul a mărturisit ulterior că a fost prima farsă reală la care a fost supus.

„A fost prima farsă pe bune, pentru că în televiziune sunt farse regizate. Bă, da’, m-am enervat, să-mi bag picioarele, că nu ți-a plăcut show-ul. Adică insistai să-ți dau banii înapoi, că nu știu unde e socoteala, că te salvez de depresie (…)”, a spus la final Cătălin Bordea, cu zâmbetul pe buze.

Citește și Monica Tatoiu, despre sacrificiile făcute de-a lungul vieții, care acum îi aduc o pensie colosală de 22 de mii de lei: „N-am făcut nicio măgărie, sunt foarte deșteaptă și modestă”