Cătălin Bordea confirmă relația cu sosia fostei soții: „Este o femeie minunată”. Ce spune despre o nouă căsătorie

Cătălin Bordea confirmă relația cu sosia fostei soții. Se pare că soarele a răsărit destul de repede pe strada unuia dintre câștigătorii America Express. După divorțul dureros de Livia, bărbatul a întâlnit o femeie care îi face inima să bată din nou și pare că este foarte fericit.

30 aug. 2023, 13:33
Cătălin Bordea confirmă relația cu sosia fostei soții: „Este o femeie minunată”. Ce spune despre o nouă căsătorie
Cătălin Bordea confirmă relația cu sosia fostei soții: "Este o femeie minunată". Ce spune despre o nouă căsătorie

Cătălin Bordea confirmă relația cu sosia fostei soții. Recent, comediantul a fost surprins în spațiul public alături de o domnișoară brunetă, care seamănă izbitor cu fosta soție. Bărbatul s-a despărțit de Livia în urmă cu câteva săptămâni și se pare că suferința nu este fără de leac, pentru că și-a găsit destul de rapid alinarea în brațele unei alte femei.

Cătălin Bordea confirmă relația cu sosia fostei soții

Bordea spune că are în desfășurare mai multe proiecte pe plan profesional și că încearcă cât mai mult să se focuseze pe propria persoană. Cu toate acestea, el nu respinge nici ideea de căsătorie, chiar dacă mariajul său fericit s-a încheiat printr-un divorț dureros.

Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații. Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine sa fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez. Cred, mie chiar mi-a plăcut sa fiu căsătorit”, a declarat Cătălin Bordea, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Reacția cinică a lui Cătălin Bordea când a aflat că fosta soție este pe patul de spital: „Când cineva te părăsește…”

Andreea Antonescu, sprijin pentru Cătălin Bordea după divorțul de Livia

Invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea, cântăreața a primit foarte multe mulțumiri din partea comedianților, aceștia din urmă mărturisind că vedeta le-a fost alături în momentele dificile, atât în cadrul emisiunii, cât și ulterior.

La rândul ei, artista i-a mai spus că știe cât de dificile sunt astfel de încercări în viața fiecărui om, tocmai de aceea și-a dorit să îl susțină și să fie o prietenă adevărată pentru el.

Lecție de viață!(…) Da, știi că am făcut-o cu tot sufletul și nu mă așteptam vreodată ca tu să vrei să menționezi chestia asta la voi în podcast și apreciez la maximum.

Știi că indiferent de orice, am fost acolo pentru că am simțit să fiu acolo și știu cât de grele sunt anumite perioade din viața fiecăruia… și știu cât de importanți sunt acei prea puțini oameni care simt nevoia să fie lângă tine, mai ales atunci.

Am ales tocmai datorită chimiei care a fost între noi și a faptului că am descoperit că sunteți niște oameni foarte buni.  Am ales să fiu acolo, un umăr pe care să te poți sprijini dacă ai nevoie!”, a spus Andreea Antonescu.