Cătălin Bordea, dezvăluiri incendiare despre Olga Barcari! ”Este absolut minunată, orice bărbat ar fi norocos să fie cu ea”

Cătălin Bordea rupe tăcerea, după ce a explodat bomba potrivit căreia, ar avea o relație secretă cu hairstylista Olga Barcari. Comediantul a dat cărțile pe față și a dezvăluit care este de fapt adevărul despre relația cu bruneta ce seamănă leit cu fosta soție.

04 ian. 2024, 12:35
Cătălin Bordea, dezvăluiri incendiare despre Olga Barcari! ”Este absolut minunată, orice bărbat ar fi norocos să fie cu ea”
Cătălin Bordea, dezvăluiri incendiare despre Olga Barcari!

Cătălin Bordea, dezvăluiri incendiare despre Olga Barcari! După ce s-a zvonit în presă că actorul a dat-o uitării pe fosta sa soție Livia Eftimie, Bordea a negat că ar avea o relație cu Olga Barcari.

Citește și Cătălin Bordea a dat-o uitării pe Livia! Cine este noua iubită a comediantului, seamănă leit cu fosta

Cătălin Bordea, dezvăluiri incendiare despre Olga Barcari!

Mai mult, actorul a subliniat că frumoasa brunetă îi este, de fapt, o bună prietenă pe care o cunoaște de foarte mulți ani și pe care o apreciază foarte mult.

Totodată, Cătălin Bordea a ținut să precizeze că Olga Barcari este o femeie minunată cu care orice bărbat și-ar dori o relație, însă el nu crede în relații pansament, semn că încă nu a trecut peste divorțul de fosta sa soție.

„Pe Olga o cunosc de foarte mult timp. O cunosc de vreo 13 ani. Este o femeie absolut minunată și orice bărbat ar fi norocos să fie într-o relație cu ea. Îmi este o prietenă foarte bună și îmi aduce multă liniște în perioada asta.

Nu mai cred însă în relații de pansament. Nu pot să chinui un om cât timp eu încă mă refac. Nu are cum să nu îți placă Olga, e realizată, e muncitoare, e amuzantă și foarte frumoasă. Dar este pentru un bărbat care își dorește o relație și e echilibrat sufletește”, a  declarat Cătălin Bordea pentru Cancan.ro.

Deși a vorbit extrem de frumos despre Olga Barcari, Cătălin Bordea a mărturisit că în aceste momente nu se gândește să intre într-o nouă relație serioasă.

„Dar nu mă gândesc la nici o relație cu nimeni. Când voi fi pregătit pentru asta nu știu. Momentan mă axez doar pe viața profesională. Nu mă bag într-o relație având în vedere ca am fost scos din una destul de recent. E nedrept. Eu mai am mult până să mă iubesc pe mine. Voi fi într-o relație doar pentru că sunt singur nu ca mă simt singur”, a mai spus comediantul.

Citește și Cătălin Bordea i-a iertat pe Livia și Spike la final de an: „Chiar le doresc să rămână împreună până la adânci bătrâneți”