Cătălin Bordea, prima reacție după imaginile cu Livia și Spike. Mesajul tranșant al comediantului: „Despre morți numai de bine”

Cătălin Bordea, prima reacție după imaginile cu Livia și Spike, în care se sărută pasional în mașină. Se vorbea despre o posibilă infidelitate a brunetei, însă nu a fost confirmată până acum. Ei bine, surpriza este cu atât mai mare cu cât noul partener al Liviei este Spike, bun prieten cu Bordea.

06 sept. 2023, 17:08
Cătălin Bordea, prima reacție după imaginile cu Livia și Spike. Mesajul tranșant al comediantului: „Despre morți numai de bine”
Cătălin Bordea, prima reacție după imaginile cu Livia și Spike

Cătălin Bordea, prima reacție după imaginile cu Livia și Spike. Recent, fosta soție a comediantului a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Spike. De altfel, cântărețul este și un bun prieten al comediantului sau a fost, până de curând.

Din atitudinea comediantului reiese că nu a fost atât de surprins de aventura celor doi. Într-o postare pe rețelele sociale, Cătălin Bordea a publicat un mesaj neașteptat, în care spune că i-au fost doar ”reconfirmate” niște bănuieli. Mai mult de atât, a adăugat că vede lucrurile mult mai limpede.

Citește și: Primele imagini cu fosta soție a lui Cătălin Bordea. După 3 luni în care a fost dispărută, Livia a avut o apariție de zile mari. Lux și opulență după divorț

Cătălin Bordea, prima reacție după imaginile cu Livia și Spike

Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine. ”, a spus Cătălin Bordea pe Instagram.

De asemenea, a mai oferit o reacție, mult mai scurtă și mult mai clară. ”Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a spus Cătălin Bordea, la Antena Stars.

Cu ce se ocupă Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea

Spre deosebire de atunci când era căsătorită cu juratul de la iUmor, Livia nu mai conduce o mașină de 20.000 de euro, ci un bolid de lux, care costă nu mai puțin de 100.000 de euro.

Livia, care a în trecut a lucrat ca stewardesă pentru o companie străină, fapt ce i-a permis să locuiască mult timp în Dubai, și-a găsit încă dinainte să semneze actele de divorț un job care pare să-i aducă mulți bani în cont.

Mai exact, s-a angajat ca și PR pentru Spike, Andia și mulți alți artiști cunoscuți de la noi din țară. De menționat este că înainte, ea se ocupa și de clubul de comedie la care Cătălin Bordea este acționar.