Cătălin Bordea vrea să își pedepsească fosta soție pentru că l-a înșelat. Ce și-ar dori să se întâmple cu Livia: „Bă, doare!”

Cătălin Bordea vrea să își pedepsească fosta soție. Comediantul este vizibil afectat de ultimul eveniment din viața sa și anume că Livia l-a înșelat cu cel mai bun prieten, Spike. Chiar dacă nu a comentat foarte multe pe acest subiect, câștigătorul de la America Express nu s-a mai putut abține.

14 sept. 2023, 11:00
Cătălin Bordea vrea să își pedepsească fosta soție pentru că l-a înșelat. Ce și-ar dori să se întâmple cu Livia: „Bă, doare!”
Cătălin Bordea vrea să își pedepsească fosta soție

Cătălin Bordea vrea să își pedepsească fosta soție. Bărbatul este de părere că ar trebui să existe o lege, prin care să se interzică înșelatul, iar dacă fapta este comisă, să se plătească conform legii. Comediantul explică faptul că în urma unui adulter, se poate considera vătămare emoțională.

Citește și: Cătălin Bordea l-a făcut praf pe Spike. Comediantul a șters pe jos cu actualul iubit al fostei soții

Cătălin Bordea vrea să își pedepsească fosta soție

Fostul c0-prezentator de la Xtra Night Show recunoaște faptul că îl doare foarte tare ceea ce i-a făcut fosta lui soție, Livia și anume că l-a înșelat cu cel mai bun prieten, Spike. El este de părere că mai întâi ar trebui să te desparți și apoi să îți faci o nouă relație, nu să îți trădezi partenerul.

Când nu mai ești mulțumit de relație, de partener, ar trebui să te desparți și apoi să îți faci o altă relație, nu să înșeli. Mă gândeam la o teorie zilele astea, apropo de iubire, cum că înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte, și de alta.

Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție și ăia îmi fac dosar penal  pentru vătămare corporală. Dacă eu îți f*t inima, pentru că atunci când înșeli, distrugi o parte din viață, se poate considera vătămare emoțională. Bă, doare!„, a declarat Cătălin Bordea într-o emisiune pe TikTok.

@totuldesprenarcisism #duet with @AxeLandru #narcisism #narcisismromania #partenernarcisist #psihologie #emotiinegative #infidelitate #fyp #abuzemotional #oamenitoxici #suferinta #relatiitoxice #relatiidecuplu #suferintadindragoste #tradare #minciuna #inselat #narcisist #abuz #suferintadurere💔 #iubiretoxica #minciunatradare #despartire #manipularepsihologica #tacticimanipulative ♬ sunet original – Allexandru Caciularu – AxeLandru

Andreea Antonescu, refuzată de Cătălin Bordea

Andreea Antonescu s-a apropiat de comediant și au început să se converseze, chiar și noaptea, lucru care nu i-a displăcut fostului co-prezentator de la Xtra Night Show. Cei doi ar fi ajuns să flirteze, iar Bordea a fost tentat în primă fază, dar a renunțat când observat că artista vorbea urât despre fostul ei iubit și tatăl mezinei sale, jurnalistul Victor Vrînceanu.

Cătălin Bordea le-ar fi dezvăluit totul apropiaților despre situația cu Andreea Antonescu. „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…

Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”, ar fi spus Cătălin Bordea, potrivit Click.ro.