Cât va ține relația lui Spike cu Livia Bordea: „Și-a băgat dracul coada”. Un preot prezice ce soartă va avea și Cătălin Bordea după divorț

Spike și Livia Bordea au devenit subiectul momentului, după ce în spațiul public au apărut imagini cu ei în timp ce se sărută. Zvonurile cum că cei doi ar avea o relație au șocat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât artistul i-a fost chiar cavaler de onoare lui Cătălin Bordea la nuntă. Un preot a prezis care va fi soarta relației dintre cei doi, dar și cum își va reface comediantul viața după divorțul dureros.

08 sept. 2023, 16:48
Cât va ține relația lui Spike cu Livia Bordea: „Și-a băgat dracul coada”. Un preot prezice ce soartă va avea și Cătălin Bordea după divorț
Cât va ține relația lui Spike cu Livia Bordea: „Și-a băgat dracul coada”. Un preot prezice ce soartă va avea și Cătălin Bordea după divorț

Spike și Livia Bordea sunt priviți cu suspiciune în ultima vreme, după ce zvonurile vorbesc despre o posibilă relație între ei. Nimic greșit, pentru că și Cătălin Bordea încearcă să își refacă viața alături de o altă femeie, însă situația este deranjantă având în vedere faptul că artistul și comendiantul erau cei mai buni prieteni, ba chiar Spike i-a fost și cavaler de onoare la nuntă. Despre această situație complicată a vorbit preotul Mirea Vîrtejanu. Acesta susține că relația dintre Spike și Livia nu va avea un viitor.

Citește și: Spike reacționează după a fost ‘prins’ cu fosta soție a lui Bordea. Ce spune despre amantlâc: „Ne mai și sărutăm, care este problema?”

Spike și Livia Bordea nu vor avea o relație îndelungată

Imaginile cu Spike și Livia Bordea în timp ce se sărută au fost și sunt greu de digerat, mai ales de către Cătălin Bordea. Despre comportamentul acesteia a vorbit și preotul Mirea Vîrtejanu, care este de părere că relația pe care se presupune că o are în prezent cu Spike nu va dura, mai ales dacă aceasta a început din timpul căsniciei cu Cătălin Bordea.

„Relația lui Spike cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, nu cred că va avea multe zile, mai ales dacă s-o fi înfiripat în timpul căsniciei femeii. Nu știm asta. Dar, nu ai cum să fii fericit, cum să-ți clădești fericirea pe nefericirea altuia. Relațiile acestea, din păcate, nu țin, aici e lucrarea diavolului, și-a băgat dracul coada. Dacă cei doi au trăit în păcat, în timp ce femeia era încă măritată, ea a desfrânat cu acest cavaler de onoare, care ar fi trebuit, da, să aibă onoare, că doar era omul de încredere al ginerelui. Spike nu avea voie să se bage peste soția lui Cătălin, la rugăciunea nunții se și spune: . În plus, ea a jurat cu mâna pe Biblie să îi fie credincioasă soțului ei, iar ce a făgăduit trebuia să fie până la moarte. La nuntă, ți-ai luat un angajament, așa că trebuie să îți duci crucea. Există și probleme, în căsnicii, dar, unde este credință, Dumnezeu ne ajută să trecem peste ele. Cei care au credință nu sparg casele altora, mai ales pe ale prietenilor”, a declarat preotul Mirea Vîrtejeanu, pentru playtech.ro.

Și Cătălin Bordea a primit sfaturi bisericești în ceea ce privește viața amoroasă. Părintele Mircea Vîrtejeanu crede că vedeta își va găsi curând o femeie potrivită pentru el, care să îi videce rănile trecutului și care îl va face fericit așa cum merită.

„El trebuie să meargă la duhovnic, doar acolo își va găsi liniștea sufletească. Nu mai ascultați de sfaturile celor din jur, când aveți probleme. Fiecare își dă cu părerea, în funcție de cât îl duce capul, în funcție de experiențe, însă doar la biserică găsiți alinare. Cătălin va întâlni cu siguranță o femeie, pe sufletul lui bun. Lumea nu s-a oprit aici”, a mai spus părintele.

Citește și: Cu ce se ocupă Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Bruneta conduce un bolid de 100.000 de euro