Cătălin Bordea ascunde o mare durere în suflet. Colegul lui Dan Capatos a fost abandonat de tată la 2 ani, în autobuz

Toată lumea îl ştie pe Cătălin Bordea, acesta este colegul lui Dan Capatos la emisiunea pe care o moderează la Antena 1. Cu un simţ al umorului foarte bine dezvoltat, nu ai crede că ascunde o poveste de viaţă extrem de tristă.

RomaniaTV.net
08 mart. 2020, 19:13
Cătălin Bordea ascunde o mare durere în suflet. Colegul lui Dan Capatos a fost abandonat de tată la 2 ani, în autobuz

Cătălin Bordeaa a avut o copilărie dureroasă, pe lângă faptul că părinţii săi s-au despărțit pe când avea vârsta de 2 ani, a fost abandonat de tatăl său într-un autobuz.

Co-prezentatorul de la Xtra Night Show a povestit că nu a fost un copil dorit, mama sa chiar ar fi vrut să facă avort. Norocul său a fost că a fost găsit de bunica sa, care s-a urcat în același autobuz.

”Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa.

El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a declarat Cătălin Bordea, potrivit Spynews.ro.

 La vârsta de 12 ani s-a dus să îşi caute tatăl şi a avut parte de o mare surpriză. ”La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el. Pentru el nu a fost un şoc, dar a fost unul pentru soţia lui de atunci. 

A intrat în casă de mână cu mine şi i-a spus că sunt fiul lui… iar femeia…  de parcă mă cunoştea de-o viaţă, m-a întrebat dacă îmi este foame şi mi-a făcut cei mai buni cartofi prăjiţi, pe care i-am mâncat vreodată. Dacă trebuie în viaţa asta să fac rost de un număr de telefon, de al ei trebuie să fac rost”, a mai precizat Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea a făcut pasul cel mare

Cătălin Bordea a făcut pasul cel mare. Recent s-a căsătorit cu Livia, cea alături de care avea o relație de mulți ani. La nuta celor doi au fost prezenți prietenii apropiați și familia celor doi. Evenimentul a fost unul atipic , ce nu a respectat convețiile unei nuți clasice.

„Nevastă-mea de şapte luni nu doarme pentru că ea plănuieşte totul. Şi apoi când pleacă în oraş stă patru ore şi când vine o întreb: ce-ai făcut patru ore. Îmi răspunde: am stabilit furculiţele”, declara Cătălin înainte de nuntă.

După fericitul eveniment cei doi proaspeți căsătoriți au plecat într-o lună de miere pe crea au așteptat-o de mult. Destinația aleasă a fost Maldive, unde Cătălin și Livia s-au bucurat de soare și de nisipul fin.