Cătălin Botezatu a dat verdictul. Ce spune designerul despre ţinutele celor două Prime Doamne, Jill Biden și Carmen Iohannis

Cătălin Botezatu a dat verdictul. După ce mediul online a fost plin de comentarii legat de ținutele celor două Prime Doamne, Jill Biden și Carmen Iohannis, Cătălin Botezatu a comentat şi el rochiile şi accesoriile pe care le-au purtat.

09 mai 2022, 10:20
Cătălin Botezatu a dat verdictul. Ce spune designerul despre ţinutele celor două Prime Doamne, Jill Biden și Carmen Iohannis
Cătălin Botezatu a comentat ţinutele celor două Prime Doamne

Cătălin Botezatu a dat verdictul. Toată lumea a fost atentă la întâlnirea dintre Carmen Iohannis și Jill Biden, dar şi la ţinutele pe care le-au purtat. Chiar dacă internauţii nu au fost deloc indulgenţi când a venit vorba despre rochiile celor două Prime Doamne, designerul a fost ceva mai blând şi a spus că ținutele purtate de Carmen Iohannis și Jill Biden sunt în trend.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis de la întâlnirea cu Jill Biden. Prima Doamnă a României a plătit sute de euro ca să o “eclipseze” pe soția președintelui american. Ambele profesoare de engleză au ales un model floral!

Cătălin Botezatu a dat verdictul

O să fac referire la ambele prime doamne, pentru că, da, din punctul meu de vedere eu sunt de acord cu aceste imprimeuri florale, pentru că se poartă. Sunt amândouă foarte primăvăratice. Îmi place că au asortat amândouă destul de bine pantofii, se poate și mai bine. La prima doamnă, doamna Iohannis, aș putea spune că pantofii complimentează foarte frumos ținuta.

Atenție când oferiți flori! Nu știu cine le oferă, protocolul de stat… Unei doamne, în general, și când mai vorbim și de prima doamnă, i se oferă anumite flori și niciodată cu ambalaj. În ceea ce privește buchetul primei doamne Iohannis, este un buchet foarte colorat”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit Antena3.ro.

Nu la fel de blând a fost și în cazul ținutei pe care Jill Biden a purtat-o la întâlnirea cu militarii din baza Mihail Kogălniceanu. De această dată, se pare că Prima Doamnă a Americii nu a fost tocmai inspirată, potrivit spuselor lui Cătălin Boteaztu.

Nu îmi dau seama foarte bine de geacă. Are o rochie albă, dintr-un jerse care are cădere, dar nu îmi dau seama de geacă. Eu în locul doamnei Biden alegeam, dacă tot voiam să merg acolo printre soldați, alegeam o geacă tip biker scurtă, cu revere late, nu neapărat cu ținte, nu neapărat cu capse, dar mai simplă dacă tot era acolo.

Nu știu dacă i s-a oferit sau nu acea șapcă, pentru că nu se potrivește deloc cu ținuta. Dacă a fost întâmpinată și i-a fost oferită, atunci, da, se poate explica faptul că a ținut-o pe cap”, a mai spus Cătălin Botezatu.