Cătălin Botezatu a fost dat afară din show-ul „Burlacul”. Află cine îl înlocuieşte

În urma unor neînţelegeri cu postul Antena 1, creatorul de modă ar fi fost dat afară de la show-urile "Burlacul" şi "Burlăciţa" şi înlocuit cu fotomodelul Bogdan Vlădău. Designerul se află zilele acestea internat într-o clinică din Turcia pentru investigaţii medicale.

30 ian. 2014, 11:16
Cătălin Botezatu a fost dat afară din show-ul „Burlacul”. Află cine îl înlocuieşte

„Cătălin nu şi-a prelungit contractul cu trustul la care a activat atâţia ani. La ultima discuţie, a pus şi el nişte clauze, care par că i-au deranjat pe şefii televiziunii şi deja s-au luat primele măsuri. Bote a fost anunţat că nu va mai face parte din proiectul „Burlacul” pe care l-a prezentat de la început, fiindcă s-a ales un nou moderator. El este Bogdan Vlădau, ultimul star din show”, a povestit un prieten de-al lui Botezatu pentru wowbiz.ro.

CITEŞTE ŞI Bianca Drăguşanu, anunţ-bombă: „Joi mă duc la el”

Botezatu şi-a făcut, miercuri, bagajele şi s-a internat, din proprie iniţiativă, într-un spital din Turcia. Creatorul de modă e chinuit de mai multă vreme de dureri de cap groaznice cărora nu le-a găsit deocamdată leacul.

În urmă cu ceva vreme a mers la o clinică din România. I s-a descoperit un vas de sânge spart la cap„, a povestit un apropiat al designerului pentru ziarulring.ro.