Cătălin Botezatu a mers la vrăjitoare: „Am avut momente de slăbiciuni”

Cătălin Botezatu a mers la vrăjitoare. Designerul a trecut prin tot felul de momente de-a lungul vieţii şi recunoaşte a făcut şi lucruri mai puţin plăcute, din disperare. A apelat la nişte femei care se ocupă cu vrăji, în momente de cumpănă.

09 ian. 2022, 19:02
Cătălin Botezatu a mers la vrăjitoare: „Am avut momente de slăbiciuni”
Cătălin Botezatu a mers la vrăjitoare

Cătălin Botezatu a mers la vrăjitoare, însă nu recomandă nimănui să facă această greșeală. Dacă ar fi să se mai afle în aceași situație din nou, designerul spune că ar prefera să meargă la un astrolog, sau la o persoană care se ocupă de energii.

Citeşte şi: Loredana Groza a făcut show incendiar într-un restaurant de fițe din Capitală. Dans lasciv cu Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a mers la vrăjitoare

Mai mult de atât, Botezatu spune că are credință în Dumnezeu și preferă să meargă pe această cale. Cât despre vrăjitoarele la care a apelat în urmă cu mai mulți ani, acesta încă a păstrat legătura cu o parte din ele.

Iubirea, fericirea, astea nu se caută. Astea vin de la sine. Dacă e să vină și să apară acea persoană, apare. Atunci când ești disperat, atunci nu apare.

Atunci când ieși dintr-o relație și spui că a fost ultima, o să mă sinucid. Am avut și eu momente de-astea de slăbiciune și de incultură, în sensul că am zis gata mă sinucid, mă duc la vrăjitoare. Când eram mai tânăr.

Cu cât ești mai disperat cu atât nu vei face nimic. Când ești liniștit și ești ok, Dumnezeu îți arată tot timpul pe cineva. Nu caut, vin. Și dacă nu vin, aștept, și între timp consum aspirină.

Da, poți să mergi la un astrolog, poți să mergi la un om care se ocupă cu energiile. Dar la vrăjitoare nu.

Am prietene, mi-am făcut în rândul lor multe prietene cu care țin legătură. Sunt haioase. Totuși cred în Dumnezeu și dacă e cineva să mă ajute este numai Dumnezeu”, a mărturisit disignerul, la Antena 3.