Loredana Groza a făcut show incendiar într-un restaurant de fițe din Capitală. Dans lasciv cu Cătălin Botezatu

Loredana Groza a fost surprinsă în ipostaze incendiare într-un local de lux din Capitală. Diva a făcut un dans extrem de sexy împreună cu designerul Cătălin Botezatu.

07 ian. 2022, 23:00

Loredana Groza este una dintre cele mai provocatoare prezențe din showbiz-ul românesc, iar ultima ei apariție a demonstrat că știe cum să șocheze cu senzualitatea ei chiar și la 51 de ani.

Loredana Groza, fotografii incendiare pe internet. Fanii au taxat-o imediat: „E prea mult, exagerezi cu astfel de poze”

Diva a fost la o petrecere într-un restaurant de lux din Capitală, iar artista a știut cum să întoarcă toate privirile. Loredana a petrecut mai ceva ca la 20 de ani alături de nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Deși Lory a ajuns în local însoțită de „elevul” ei de la X-Factor, Nick Casciaro, diva a preferat să danseze toată noaptea cu bunul ei prieten, Cătălin Botezatu, care s-a arătat absolut încântat de momentele petrecute alături de artistă.

Loredana Groza era îmbrăcată într-o rochie strâmtă de culoare neagră, care îi punea în evidență formele voluptuoase. De asemenea diva a renunțat la coafura clasică pe care a afișat-o ca jurat la X-Factor și și-a aranjat părul într-un stil modern.

Loredana Groza a susținut și un mic recital apoi a urcat pe una dintre mesele restaurantului alături de Cătălin Botezatu. Cei doi au dansat împreună, iar mişcările pe care le-au făcut, au reuşit să îi ia prin surprindere pe toţi cei prezenţi.

Loredana Groza, semnele despărţirii de Andrei Boncea. Bombă în showbiz: divorţ în secret!

Loredana Groza, semnele despărţirii de Andrei Boncea. Bombă în showbiz: divorţ în secret! Zvonurile despărțirii nu sunt noi, în ultimul timp apărând tot mai multe informații conform cărora cei doi nu mai formează un cuplu!

Petrecere de zile mari la Ema Uta. Loredana Groza și Nick Casciaro au celebrat victoria de la X Factor

Loredana Groza, 51 de ani, și Andrei Boncea, 50 de ani, ar fi divorțat în secret. Cei doi s-au căsătorit în 1998 și au fost împreună timp de 23 de ani. Rodul iubirii lor este fiica acestora, Elena Boncea (23 de ani).

Deşi Loredana Groza a fost, de-a lungul timpului, destul de discretă atunci când a venit vorba despre viața personală, un detaliu pare să o fi dat-o de gol: verigheta lipsă din fotografiile publicate pe conturile sale de socializare! Mai mult, există o apropiere suspectă între ea și câștigătorul X Factor, italianul Nick Casciaro (31 de ani), scrie Click!. Artista și tânărul cântăreț sunt mereu împreună, în cluburile de fițe din Capitală, iar recent au fost și la munte. Mai mult, la concertiul de joi seară, Nick Casciaro și Loredana Groza s-au ținut în brațe, s-au privit în ochi și au dansat provocator împreună! De ziua lui, care a fost pe 5 ianuarie, Loredana Groza a ținut să îi facă o urare specială italianului: „La mulți ani Nick! Îți doresc ce este mai bun. Te iubesc!”.

Surse apropiate de Andrei Boncea și Loredana Groza susțin că nu doar artista ar fi mers mai departe. Și producătorul ar avea o iubită! Andrei Boncea este un producător român de film și televiziune. Acesta este co-fondator al unei companii de producție de film și al unei companii de teatru.