Cătălin Botezatu a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său. De ce nu mai păstrează legătura cei doi: „L-am sunat de ziua lui, dar nu mi-a răspuns”

Cătălin Botezatu a vorbit în lacrimi despre tatăl său, care a ales să rupă orice legătură cu el, lucru care îi aduce designerului foarte multă durere.

09 nov. 2022, 09:56

Chiar dacă de fiecare dată este văzut cu zâmbetul pe buze, Cătălin Botezatu ascunde o durere despre care nu a mai vorbit până acum. În cadrul emisiunii prezentate de Cristina Șișcanu, designerul a făcut dezvăluiri despre un subiect sensibil, legat de figura paternă din viața lui.

Cătălin Botezatu, operat de cancer în Turcia

În ziua în care designerul se afla pe masa de operație în Turcia, tatăl lui era și el operat, tot de cancer, în România, fără ca acesta să știe de situația fiului său.

„Tata s-a îmbolnăvit înainte de a mă îmborlnăvi eu, tot de un cancer. Și a trecut prin multe operații. Ultima prin care a trecut, el nici nu știe, cred, în aceeiși zi în care eu mă operam în Turcia de cancer, el era operat în România, tot de cancer, de cancer la plămâni. Dar e sănătos”, a povestit Cătălin.

Chiar dacă a trecut prin această încercare grea, vedeta nu s-a demoralizat și a trecut de unul singur peste acest impas. Pentru el, cel mai mare ajutor a fost munca, pentru a nu se prăbuși din punct de vedere emoțional.

„Vreau să cred că sunt un profesionist. Vreau să fac lucruri adevărate și atunci niciodată nu poți să renunți. Dacă clachezi din motive de sănătate, asta e, dar dacă ești superficial și clachezi pentru că intri în depresie … Ce e aia depresie? Terminați-vă cu prostiile astea! Nu există depresie.

Dacă aveți vreun moment de depresie sau ceva de genul ăsta, singuri vă reveniți. N-aveți nevoie să mergeți la psiholog sau la cine știe ce, pentru că nu e nevoie. Sau mergeți, urmați-le sfaturile și pe urmă tot voi veți găsi resursele în interior. Pe mine munca mă ține așa în forță”, a adăugat designerul.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre cele mai dureroase momente din viaţa lui: „Eram aproape dezbrăcat, cu lanțuri la mâini și picioare”

De ce nu își vorbesc designerul și tatăl lui

Tatăl lui Cătălin, Constantin,  și mama sa, Maria, au divorțat când acesta era încă foarte mic. Celebrul designer spune despre tatăl său că este un Don Juan, pentru că s-a recăsătorit de câteva ori după despărțirea de Maria Botezatu.

„Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan, cred că îmi seamănă. (râde) Îl iubesc foarte tare, deşi nu ştiu să-i arăt asta, nu ştiu să-mi arăt afecţiunea faţă de părinţi. Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei «Te iubesc», poate în ultima perioadă… Dar nu-mi iese asta… Îi iubesc, mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, şi-l iubesc, şi-l apreciez, şi am furat multe şiretlicuri de la el şi chestii de masculinitate”, spunea Cătălin Botezatu în urmă cu câțiva ani, conform bzi.ro.

Botezatu nu și-a dorit niciodată ca părinții lui să se despartă și să îi țină împreună, dar acest lucru nu a fost posibil.

„Am doi părinți frumoși, la propriu și la figurat. Mi-am dat seama că nu îi pot ține împreună, deși mi-am dorit foarte mult asta. El a mai avut două soții. Mama nu s-a recăsătorit niciodată, nu a avut niciodată un alt bărbat. Ea și-a dedicat întreaga viață lui. Dar asta nu înseamnă că nu îl iubesc. Îl iubesc foarte tare”, a adăugat designerul.

Citește și: Bogdan de la Ploiești își scoate la vânzare mașina. Câți bani cere pe bolidul de lux

El a izbucnit în lacrimi și i-a cerut iertare tatălui său, chiar dacă mereu a considerat că este vina părintelui că nu-și mai vorbesc. Pe Cătălin l-a deranjat momentul în care tatăl său l-a strigat pe numele fiului pe care îl are cu actuala soție.

„Dacă i-am greșit tatălui cu ceva, îl rog să mă ierte. Nu a fost intenționat. Noi nici acum nu ne vorbim. Sunt niște ‘căpoșisme’ ale bărbaților maturi. Dar el a hotărât să fie așa… Dintr-o prostie a decis să nu mai vorbim. De un an e așa.

Dar nici eu nu am vrut să merg la el. Pentru că, atunci când crești un copil și îmi zici “Alexandru” (n.r. – copilul soției lui Cosntantin), e dureros. I-am zis – Tată, eu sunt Cătălin! Mă macină acest subiect. E prima oară când îl vorbesc public. L-am sunat și de ziua lui anul acesta, dar nu mi-a răspuns”, a mărturisit Cătălin Botezatu.