Cătălin Botezatu a vrut să-şi taie venele din dragoste. Mărturii cutremurătoare ale designerului

A avut relații cu Tania Budi și Bianca Brad, dar ea este marea iubire a lui Cătălin Botezatu: ”Vorbim aproape zilnic”

28 oct. 2018, 08:32
Cătălin Botezatu a vrut să-şi taie venele din dragoste. Mărturii cutremurătoare ale designerului

Cu dragostea nu te joci! Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit nebunește de Dana Opșitaru, iar pentru ea a vrut să-și taie și venele. Celebrul designer ne-a vorbit despre femeia care i-a luat mințile pe vremea când avea 20 de ani. 

Dana Opșitaru este femeia pentru care Cătălin Botezatu ar fi făcut orice să fie a lui. Deși au trecut mai bine de 30 de ani de la aceste întâmplări, cei doi încă păstrează legătura. Dana Opsitaru a fost un manechin de succes și era mai mare decât Cătălin Botezatu cu 8-9 ani. La vremea respectivă, aceasta era căsătorită și avea și copil. Designerul nu a fost deloc interesat de acest aspect și a făcut tot ce i-a stat în puteri să o cucerească. Dana Opsitaru a fost prima mare dragoste a lui Cătălin Botezatu.

‘Dana Opșitaru este marea mea dragoste și rămâne în continuare, deși au urmat și altele. Vorbim aproape zilnic, pentru că o mare iubire nu se uită niciodată. A devenit prietena mea cea mai bună.’, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

Celebrul designer și fostul manechin au avut o relație de patru ani, însă fiecare a luat-o pe drumul lui. Dana Opsitaru a divorțat de soțul ei pentru că îl iubea pe Cătălin Botezatu.