Cătălin Botezatu: Am ales calea care îmi dă cea mai multă satisfacţie: munca VIDEO

Joc de-a şoarecele şi pisica între Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu. Cei doi s-au tachinat într-o emisiune tv. Vădit deranjată de gesturile lui Botezatu, vedeta i-a respins avansurile şi l-a rugat să se oprească pentru că îi strică relaţia cu Adrian Cristea. Botezatu însă a continuat.

RomaniaTV.net
26 mai 2012, 10:08
Cătălin Botezatu: Am ales calea care îmi dă cea mai multă satisfacţie: munca VIDEO

Cătălin Botezatu a precizat, la România TV, faptul că între el şi Bianca Drăguşanu nu mai este altceva, decât o frumoasă prietenie.

„Acea emisiune a fost ca o glumă, ceva spontan. Ne-am prostit amândoi, am vrut să demontrăm cât de buni prieteni suntem. Chiar dacă ea are o viaţă nouă, mă bucur că şi-a găsit echilibrul. Emisiunea a demonstrat cât de buni prieteni pot rămâne oamenii. Nu ne-am certat niciodată de când ne-am despărţit. Bianca e o femeie frumoasă care în timp a asimilat foarte multe cunoştinţe, maturitate”, a spus creatorul de modă.

Mai mult, vedeta a precizat că s-a refugiat în muncă şi că pentru el socotelile cu dragostea au fost încheiate.

„Nu există nimeni în viaţa mea. Nu mai fac de mult un secret din viaţa mea, deoarece viaţa mea nu mai există. Am ales calea care îmi dă cea mai multă satisfacţie: munca. Mi-am încheiat socotelile cu dragostea de mult. Am atins de câteva ori ceea ce se numeşte dragoste”, a declarat, la România TV, Botezatu.