Cătălin Botezatu are din nou PROBLEME GRAVE de SĂNĂTATE. Măsură de ULTIMĂ ORĂ

Cătălin Botezatu a avut probleme cu inima în ultima perioadă, motiv pentru care se află în permanență sub supravegherea medicilor. Atunci când nu se simte bine, designerul merge în Turcia pentru control.

19 apr. 2019, 13:23
Cătălin Botezatu are din nou PROBLEME GRAVE de SĂNĂTATE. Măsură de ULTIMĂ ORĂ

Cătălin Botezatu a vorbit despre problemele sale de sănătate la Antena Stars.

„Merg din când în cand să îmi fac analizele în Turcia, acolo am medicii care se ocupă de inima mea pentru că ea e cu probleme, dar în rest sunt ok, slavă Domnului îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt ok. Mă simt ca la 30 de ani”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, ÎN LACRIMI! Veştile sunt cutremurătoare: „E tragic ce i se întâmplă!”

„Dacă mă simt rău și sunt semnale de alarmă, atunci îmi sun medicii și transmit repede analizele pe care le am făcute atunci la cald și ei le citesc și le interpretează și îmi spun ce am de făcut”, a mai spus designerul.

Cătălin Botezatu a declarat că vrea ca toată lumea să descopere omul din spatele personajului „Cătălin Botezatu”: „Aș vrea că până la capătul vieții mele oamenii să descopere omul din spatele personajului, din spatele personalității Cătălin Botezatu, să se vorbească de acel om care a făcut ceva pentru alți oameni, de acel om care a lăsat ceva în urmă, de brandul Cătălin Botezatu, de omul bun cu inima mare Cătălin Botezatu, restul e istorie de ce se poate spune. După ce nu mai ești, practic nici nu mai contează. Astea le-am făcut pt sufletul meu, am făcut sute mii de acțiuni caritabile de-a lungul vieții, atât în țară cât și în străinătate, dar nu m-am lăudat cu ele. Le-am făcut uneori publice pentru că am vrut să fiu puterea exemplului”.