Cătălin Botezatu: care sunt cele cinci haine pe care o femeie trebuie să le aibă în garderobă

Cătălin Botezatu a declarat că există câteva piese vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le deţină în garderobă.

24 nov. 2019, 15:34
Cătălin Botezatu: care sunt cele cinci haine pe care o femeie trebuie să le aibă în garderobă

Cătălin Botezatu a dezvăluit care sunt cele cinci piese pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă.

„Must have-urile din garderoba unei femei sunt rochia neagră, pantalonul şi fustă tip creion, bluza albă şi, obligatoriu, o cămaşă masculină. Cămaşă bărbătească scoate din anonimat orice ţinută şi, în plus, este sexy şi oferă o notă de senzualitate purtătoarei. Femeile ar trebui să ştie că bărbaţii sunt atraşi de această combinaţie vestimentară”, a de clarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, din nou în SPITAL. Probleme grave de sănătate: ce i-au descoperit medicii după ce a fost operat de CANCER

„De foarte multe ori femeile au tendinţa de a pune accesorii de foarte proastă calitate foarte kitschoase şi mai ales fake-uri. Asta cred că este şi marea problemă a vedetelor din România, mai ales a celor de gen feminin. Cred că dacă îşi agaţă de mână o brăţară sau o geantă de la diverse branduri celebre care sunt fake-uri vor păcăli, ei bine nu sunt de acord cu această abordare. Mai bine îţi cumperi o geanta normală, nefirmată decât să faci astfel de compromisuri vestimentare”, a mai spuns designerul pentru replicavedetelor.ro.

O altă greşeală frecventă întâlnită de Cătălin Botezatu în showbizul de la noi este purtarea perlelor în orice combinație și la orice eveniment: „Foarte multe femei asortează perlele în mod greşit la anumite ţinute. Perlele se pun doar la ţinute foarte simple, la ţinute gen Jakie O, nişte perle albe se asortează foarte bine cu o rochie simplă. Dacă punem perle la o rochie elegantă, apoi să punem nişte perle naturale. Ok, dacă acestea nu sunt pentru orice buzunar şi nu ne permitem să le avem, atunci măcar să nu punem nişte perle ostentative. Acele perle ostentative, de mărime mare, sunt permise doar pentru show-uri, prezentări de moda, shooting-uri, dar nu se pot purta în viaţa de zi cu zi”.


loading...