Cătălin Botezatu, chef faraonic la Loft, cu roabe de şampanii Laurent-Perrier şi artificii! Designerul a făcut show alături de o brigadă de milionari VIDEO

Cătălin Botezatu a uitat de problemele medicale şi s-a distrat ca în tinereţe la Mamaia, alături de cea mai calificată "brigadă". Designerul a făcut o comandă serioasă de licori fine, iar la masa lui și-a făcut apariția celebra roabă plină cu şampanii Laurent-Perrier!

27 iul. 2023, 08:41

Cătălin Botezatu, chef faraonic la Loft, cu roabe de şampanii Laurent-Perrier şi artificii! Celebrul creator de modă a apărut la petrecere îmbrăcat super elegant, cu articole vestimentare de mii de euro, cum, de altfel, ne-a obișnuit de-a lungul timpului, designerul nu s-a uitat, logic, la portofel. A făcut o comandă serioasă de licori fine, iar la masa lui și-au făcut apariția stive de șampanii Laurent-Perrier. Băuturile rafinate au fost aduse de ospătarii localului flancate de artificii! Mai mult, designerul a fumat trabuc, s-a întreținut cu amicii lui și s-a simțit perfect, potrivit imaginilor surprinse de Cancan.

Citeşte şi: Iulia Vântur, petrecere de zile mari fără Salman Khan. Care e motivul pentru care celebrul actor nu a venit la ziua ei de naștere

Spre miezul nopţii,  Cătălin Botezatu a părăsit Loft Mamaia cu un superb Porsche Taycan, în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu. Cum arată la 10 ani de la divorţ FOTO

Cătălin Botezatu a fost operat din nou în Turcia, pe 12 iulie, când medicii i-au montat cel de-al şaselea stent. Un consiliu format din 20 de doctori, cu diverse specializări, a decis ca designerul trebuie să sufere o intervenție chirurgicală. „Starea mea de sănătate este una bună. Mă simt foarte bine după această intervenție, mi-au mai montat un stent la inimă și mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații. Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete și pregătit să-mi continui proiectele la nivel național și internațional. Sunt la spital alături de îngerul meu, Eva Pavel, și mă simt liniștit și ocrotit”, a declarat Cătălin Botezatu după operație. Designerul a mai fost operat şi de cancer la colon.