Iulia Vântur, petrecere de zile mari fără Salman Khan. Care e motivul pentru care celebrul actor nu a venit la ziua ei de naștere

Iulia Vântur și-a celbrat de curând ziua în Dubai. Alături de ea au fost extrem de multe persoane importante pentru fosta prezentatoare TV, mai puțin iubitul ei Salman Khan. Care e motivul pentru care celebrul actor indian a ratat aniversarea ei.

26 iul. 2023, 10:09
Iulia Vântur, petrecere de zile mari fără Salman Khan. Care e motivul pentru care celebrul actor nu a venit la ziua ei de naștere
Iulia Vântur, petrecere de zile mari fără Salman Khan. Care e motivul pentru care celebrul actor nu a venit la ziua ei de naștere

Iulia Vântur este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar care a decis să renunțe la țara natală pentru a da o șansă Indiei, unde locuiește cu iubitul ei, celebrul actor de Bollywood, Salman Khan. Fosta prezentatoare TV a împlinit ăn acest weekend vârsta de 43 de ani, iar această ocazie a fost tocmai bună pentru o petrecere de zile mari. Aceasta a fost celebrată de oameni din toate colțurile lumii într-un loc exclusivist din Dubai. Totuși, ceva a lipsit de la petrecerea Iuliei Vântur. Mai exact, chiar iubitul ei, Salman Khan. Acesta nu a fost alături de iubita lui în această zi specială.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Misty, partenera lui Keo. A schimbat cu totul domeniul profesional: „Am încercat să mă concentrez pe propria mea creștere”

„Planul inițial era să-mi petrec ziua în India însă pentru că nu s-a finalizat la timp proiectul, a trebuit să rămân în Dubai așa că am petrecut cu prietenii din Dubai, adunați de prin toate colțurile lumii. A fost neașteptat de frumos! Prima petrecere a fost în cea mai înaltă clădire din lume, în cel mai “la înălțime” restaurant din lume, așa că dorința îmi va fi sigur împlinită, fiind și mai aproape de ceruri. Am cântat, am dansat, am spart farfurii la propriu, la Opa, am făcut țăndări tot ghinionul. Gata, de acum doar de bine să auzim!”, a povestit Iulia Vântur, potrivit click!

Iulia Vântur povestea recent într-o emisiune că a fost interesant pentru ea faptul că în India era „anonimă” și că majoritatea o cunoșteau prin asociere cu iubitul său.

Să fii alături de cineva atât de popular în propria țară, nu este neapărat un lucru ușor, dădea de înțeles Iulia Vântur recent. Deși blondina avea o notorietate în România, unde a fost prezentă ani de zile în televiziune, în India, situația s-a schimbat. Oamenii nu au mai văzut-o prin prisma meseriei și talentului tău, ci îi asociau numele constant cu Salman Khan.

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista! E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii.”, spunea recent Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Theo Show.

De asemenea, tot actorul de la Bollywood a fost și cel care a încurajat-o pe vedetă să se lanseze în muzică și a susținut-o pe tot acest drum.

„El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experiență, are un mod de înțelepciune, are familia… tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh.

Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața.”, a mai spus Iulia Vântur în trecut.

Citește și: Cristina Bălan, dezvăluiri emoționante despre gemenii săi. ”Copiii noștri nu știu că au sindrom Down”