Cătălin Botezatu, consultat de 14 medici în Turcia. Ce diagnostic a primit designerul

Cătălin Botezatu a ajuns în Turcia pentru un nou control, acolo unde a fost consultat de 14 medici. Designerul s-a simțit emoționat când a stat cu specialiștii la masă.

20 oct. 2021, 08:24
Cătălin Botezatu, consultat de 14 medici în Turcia. Ce diagnostic a primit designerul

Cătălin Botezatu, consultat de 14 medici în Turcia. Designerul a avut din nou parte de un set de analize amănunțite, după intervenția suferită la inimă.

Cătălin Botezatu, consultat de 14 medici în Turcia. Ce diagnostic a primit designerul

Cătălin Botezatu a avut parte de pătimit mult în ultimii doi ani din cauza sănătății sale, dar acum a primit veşti bune. „Inima e ok, am avut pentru prima ocazia să văd 14 medici cum m-au controlat pe rând timp de trei zile, după care au stat la o masă rotundă și au proiectat pe un ecran imens, fiecare dându-și cu părerea, dându-mi un verdict medical comun și o medicamentație comună. Am fost extrem de emoționant când îi vedeam, le puneam și întrebări și am primit răspunsuri care mă interesau, trebuie să vă controlați permanent, să vă faceți controale permanente, nu știi niciodată dacă ești bolnav sau nu”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce orientare sexuală are. „Îmi asum tot ceea ce fac”

Designerul trebuie să respecte un regim strict de acum înainte: „Din păcate, nu am voie să mănânc carne roșie, vită, adio, trebuie să mănânc mai multe legume, fructe, foarte multe lichide, în urma acelei operații se pot afecta rinichii, deci trebuie multă hidratare, să fiu atent la stres, dar e cam imposibil, dar și la efort, adică să nu tușim foarte puternic, să nu strănutăm”.

Cătălin Botezatu în lacrimi. A vorbit în premieră despre „ruptura” de tatăl său: „E o chestiune intimă, nu am mai spus-o niciodată”

„În ultimii doi ani am început să devin ușor mai nesimțit, să nu mai pun atât la suflet, să merg înainte cum știu eu. Eu sunt cel mai important, voi sunteți cei mai importanți, fiți ușor egoiștiâ”, a mai spus Cătălin Botezatu.


loading...