Cătălin Botezatu în lacrimi. A vorbit în premieră despre „ruptura” de tatăl său: „E o chestiune intimă, nu am mai spus-o niciodată”

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri români, cu o poveste de viață impresionantă, cu toate acestea, relația cu tatăl său este una dificilă.

19 oct. 2021, 11:41
Cătălin Botezatu în lacrimi. A vorbit în premieră despre „ruptura” de tatăl său: „E o chestiune intimă, nu am mai spus-o niciodată”

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai de succes designeri români a avut mereu o viață tumultuoasă, care a fost de foarte multe ori mediatizată.

În ciuda celebrității, Cătălin Botezatu a purtat cu sine o tristețe profundă în ceea ce privește relația cu familia, mai exact legătura dintre el și tatăl său.

Cătălin Botezatu a vorbit în premieră despre atmosfera de la el din familie și despre situațiile care l-au rănit pe designer și care l-au făcut să se îndepărteze de tatăl său.

Vedeta a declarat că are o relație frumoasă cu mama sa, care i-a fost mereu alături. În privința tatălui, Cătălin Botezatu a declarat că au existat mereu tensiuni, mai ales că părintele său și-a întemeiat o altă familie când s-a depărțit de mama designerului.

Invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, Cătălin Botezatu a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre relația cu tatăl său și a mărturisit care a fost lucrul ce l-a făcut să se îndepărteze de acesta.

„Există această ruptură între noi. Vorbim la telefon, îl ajut din punct de vedere medical, mă ocup de el din toate punctele de vedere, dar este această reținere. Nu știu dacă trebuie să spun asta, e o chestie multe prea intimă, nu am spus-o niciodată.

În urma ultimei căsătorii pe care a avut-o are și un băiat, fosta lui soție are un băiat de care a avut grijă. Nu este al lui, nu am niciun frate, n-am nicio soră, dar el l-a crescut. Nu am nicio problemă, dar mi s-a părut la un moment dat că ținea, conta mai mult acel copil decât contam eu. Doamne ferește, nu mă deranjează, dar când prima oară îți încurcă numele și în loc să spună Cătălin spune numele celuilalt băiat e puțin jenant, chiar dacă aveam mulți ani și sunt în maturitate. Și de atunci mi s-a luat puțin, deși a divorțat.”, a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii.

Cătălin Botezatu a amintit și despre un moment critic pentru amândoi, când atât designerul cât și tatăl său s-au aflat pe masa de operație în același timp, dar în colțuri diferite ale lumii, luptând pentru viață.

„Tata este foarte bolnav. Am păstrat relația cu el, dar în ultimii doi ani am fost încercați amândoi de Dumnezeu și a fost foarte delicat pentru că, în ziua în care eu mă operam, înainte de a afla că eu aveam acel cancer, el s-a îmbolnăvit, l-am salvat, l-am pus pe linia de plutire.

În ziua în care eu mă operam la Istanbul, aproape mort, în aceeași zi, aproape la aceeași oră, el se opera în România de cancer la plămâni. Nu am știut unul de celălalt pentru că oamenii au încercat să ne menajeze, atât pe mine, cât și pe el. Din fericire, am scăpat amândoi, sper să fie ok pentru amândoi”,  a mai spus Cătălin Botezatu, potrivit CanCan.

Cătălin Botezatu: „Am fost groaznic de îndrăgostit de Bianca Brad. Mama şi-ar fi dorit ca ea să fie mama copiilor mei”

Cătălin Botezatu a clarificat dacă a avut sau nu o relaţie cu Bianca Brad, aşa cum s-a speculat.

„Bianca Brad nu a fost iubita mea. Am fost groaznic de îndrăgostit de ea. E o femeie superbă. Mama şi-ar fi dorit ca ea să fie mama copiilor mei. Pe Wanda Vlasov am iubit-o foarte mult. Pe Ingrid am respectat-o foarte mult. Nu aş fi mers până acolo, să am o relaţie cu ambele.

Chiar şi acum, dacă s-ar întâmpla să cunosc gemene, nu aş face acest lucru”, a spus designerul la „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Cătălin Botezatu a mărturisit că în momentul de față nu e implicat în nicio relație și că în general se îndrăgostește foarte ușor.

„Iubesc foarte mult şi profund. Acum nu iubesc pe nimeni. Mă îndrăgostesc foarte repede. Intru într-o relaţie, dar îmi dau seama că nu e ce trebuie. Sunt un bărbat liber. Indiferet de situaţie, chiar şi dacă voi fi căsătorit, voi fi un bărbat liber”, a mai spus el.

A fost Cătălin Botezatu amantul Elenei Ceauşescu?

Designerul a explicat că toate prezentările de modă erau private în timpul regimului comunist.

„Eram unul dintre manechii preferaţi care ofereau flori Elenei Ceauşescu. Se făceau controale drastice.

Lasă-mă să nu-ţi răspund. Răspunsul poate să fie şi nu şi îmi place să-l spun eu”, a precizat Botezatu.