Cătălin Botezatu, criticat de fani după ce şi-a editat o fotografie: „Mai lăsați aplicațiile de înfrumusețare”

Cătălin Botezatu, criticat de fani după ce şi-a editat o fotografie. Este unul dintre cei mai apreciaţi designeri din România şi ţine foarte mult la imaginea lui. Recent, a fost pus la zid de prietenii virtuali din cauza unei imagini.

28 mart. 2022, 09:21
Cătălin Botezatu, criticat de fani după ce şi-a editat o fotografie: „Mai lăsați aplicațiile de înfrumusețare”
Cătălin Botezatu, criticat de fani după ce şi-a editat o fotografie

Cătălin Botezatu, criticat de fani după ce şi-a editat o fotografie. În ultima vreme, tot mai multe vedete apelează la aplicaţiile de înfrumuseţare atunci când postează imagini pe reţelele de socializare. A fost şi cazul designerului, care a fost imediat certat de prietenii virtuali.

Cătălin Botezatu, criticat de fani după ce şi-a editat o fotografie

Ai mâncat după Raluca Bădulescu… mai lăsați aplicațiile de înfrumusețare, că noi vă știm și for real”, este unul dintre mesajele primite, la care Botezatu nu s-a putut abţine.

Creatorul de modă a ținut să precizeze că persoana care l-a „taxat” pentru faptul că și-a editat poza și-ar fi dorit să arate la fel la vârsta lui. „Bine că ești tu naturală și fără filtre. Ai vrea tu să arăți ca mine la 55”, i-a răspuns designerul.

Citeşte şi: Ce simptome a avut Cătălin Botezatu când a descoperit că are cancer: „O serie de înțepături”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul. Creatorul de modă și-a luat toate măsurile de siguranță și nu vrea scandal după ce nu va mai fi în viață. Astfel, el a lăsat în scris cine și cât va moșteni din imperiul pe care l-a clădit de-a lungul timpului.

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici încolo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion.

Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele „Cătălin Botezatu”. Cel puțin, asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate.

Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta”, a declarat, în urmă cu ceva timp, celebrul designer.