Cătălin Botezatu, DECLARAŢII CUTREMURĂTOARE despre VIAŢA SA: „E tot ce mi-a rămas”

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai apreciaţi designeri români, a făcut recent câteva dezvăluiri cutremurătoare despre viaţa sa.

RomaniaTV.net
12 aug. 2015, 09:18
Cătălin Botezatu, DECLARAŢII CUTREMURĂTOARE despre VIAŢA SA: „E tot ce mi-a rămas”

Cătălin Botezatu pare să treacă prin momente dificile şi simte nevoia mai mult ca niciodată să aibă alături o persoană care să-l iubească pentru ceea ce este el ca om şi nu ca persoană publică.

Fiind destul de iritat de cei care afirmă mereu că sunt fericiţi, Cătălin Botezatu îi îndeamnă pe aceştia să recunoască din când în când că nu sunt fericiţi pe deplin, aşa cum nici el nu este, cu toate că are tot ce îşi poate dori un om de la viaţă.

Nu-l mai recunoşti. Uite cât s-a îngrăşat Cătălin Botezatu FOTO

Mai mult decât atât, designerul mai recunoaşte în mesajul său că singura acţiune benefică din viaţa oricărui om este aceea de a avea speranţă că totul într-o bună zi va fi exact cum ai visat.

„De cele mai multe ori postările noastre nu reflectă realitatea… Multă lume PARE fericită prin locaţii superbe, cluburi etc, alături de oameni dragi, prieteni buni… Diferenţa e că unii dintre noi au curajul să o spună din când în când că nu e chiar aşa…

Nu, nu sunt tot timpul fericit!Încerc doar să trăiesc clipa! E tot ce mi-a mai rămas între munca mea (care îmi dă cele mai mari satisfacţii, refugiu de altfel în ultimii ani) şi „speranţa care moare ultima”, a scris pe contul său de Facebook, Cătălin Botezatu.

Citeşte şi  Cătălin Botezatu încă o mai iubeşte pe Bianca Drăguşanu? Declaraţie EMOŢIONANTĂ