Cătălin Botezatu, declarații picante despre Andreea Berecleanu: ”La rege trag regine”

Cătălin Botezatu a surprins întreaga opinie publică din România cu declarația sa despre Andreea Berecleanu pe care o apreciază enorm de mult, atât de mult încât și-ar dori și altceva din partea ei.

20 nov. 2022, 09:04
Cătălin Botezatu, declarații picante despre Andreea Berecleanu: ”La rege trag regine”

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai iubiți și apreciați designeri români, care a influențat extrem de mult moda românească și care este cunoscut pentru bunul său gust, dar și pentru profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Citește și Carmen Iohannis, desființată de un designer de top: „Are o problemă!”. Ce spune şi Cătălin Botezatu despre ţinutele Primei Doamne VIDEO

Însă, designerul s-a bucurat și de un succes extraordinar la femei, fiind în continuare unul dintre cei mai curtați bărbați din showbizul românesc, care are un palmares absolut impresionant.

Recent, Cătălin Botezatu a surprins întreaga opinie publică din România cu declarația sa despre Andreea Berecleanu pe care o apreciază enorm de mult, atât de mult încât și-ar dori și altceva din partea ei.

Andreea Berecleanu este în topul divelor cu care Botezatu și-ar dori o aventură de o noapte

Cătălin Botezatu a mărturisit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, care l-a supus la proba sosurilor picante, că și-ar dori să aibă parte de o aventură pasională de o noapte cu trei dive din showbizului românesc și anume cu Mădălina Ghenea, Andreea Berecleanu și Mihaela Rădulescu.

„Ele sunt, chiar dacă sunt măritate. Și ce dacă sunt măritate? Am spus că aș vrea. Doamnelor, aș vrea! Ai văzut că am ales numai femei top. La rege trag regine.”, a declarat Cătălin Botezatu, la PRO TV.

În ciuda acestor declarații, dar și a aventurilor pe care le-a avut de-a lungul timpului, designerul a mărturisit că iubirea vieții sale a fost și va rămâne Vanda Vlasov.

„Am regretat-o în sensul bun, că nu mai sunt cu ea. Cu ea am regretat că s-a terminat, cu Vanda Vlaslov. Surorile Vlaslov sunt pentru mine niște femei extraordinare.

Am petrecut împreună o perioadă extraordinar de frumoasă. Le respect și le iubesc. Vanda a rămas într-unul din sertarele inimii mele. Nu am mai văzut-o demult, dar cred că este ok”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Citește și Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea: „Am rămas fără nimic, absolut zero”