Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea: „Am rămas fără nimic, absolut zero”

Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea, mai multe bunuri şi terenuri de valoare, printre care o casă la Monte Carlo şi un elicopter. Designerul a dezvăluit că această perioadă dificilă din viaţa lui a trăit-o când avea 26 de ani.

13 nov. 2022, 19:48
Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea: „Am rămas fără nimic, absolut zero”
Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea

Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea. La acea vreme, creatorul de modă a început să lucreze cu niște oameni care nu au făcut decât să-l fure. Într-o clipă de neatenție a pierdut totul.

Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea

Acesta a rămas fără banii din conturi, fără proprietățile numeroase din țară, dar și de peste Ocean. Ba mai mult, Cătălin Botezatu a pierdut avionul privat, elicopterul și toate fermele pe care le recondiționase.

Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane. Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze.

Casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colabrat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani”, a declarat designerul.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său. De ce nu mai păstrează legătura cei doi: „L-am sunat de ziua lui, dar nu mi-a răspuns”

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre starea lui de sănatate

În urma mai multor intervenţii chirurgicale, Cătălin Botezatu a fost nevoit să renunțe la micile plăceri culinare, însă creatorul de modă recunoaște că nu le poate elimina complet din viața sa pentru că este un gurmand.

Nu mănânc prăjeli deloc. Carne foarte puțină, deși mâncam foarte mult mușchi de vită înainte, acum mănânc foarte rar. Carne de porc, nu mai mănânc acum, deși îmi place foarte tare, am zis că fac acum o pauză ca să pot să mănânc de Crăciun pentru că sunt un gurmand.

Răntașuri, mănânc mai multe fructe, e foarte greu.  Am eliminat multe plăceri culinare, dar nu mănânc dulce atât de mult, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin, dar repet asta nu înseamnă că le-am eliminat deloc. Nu sunt vegan și nu cred că o să fiu niciodată și nu o să militez pentru asta”, a spus Cătălin Botezatu, la Antena Stars.