Cătălin Botezatu, despre experiența paranormală cu un șaman: „A fost o experiență tristă”

Cătălin Botezatu, despre experiența paranormală cu un șaman. Este un bărbat de succes, însă a avut parte şi de multe provocări, prin care a reuşit să treacă şi să devină cine este astăzi, unul dintre cei mai apreciaţi designeri din România.

21 nov. 2022, 14:16
Cătălin Botezatu, despre experiența paranormală cu un șaman: „A fost o experiență tristă”
Cătălin Botezatu, despre experiența paranormală cu un șaman

Cătălin Botezatu, despre experiența paranormală cu un șaman. Creatorul de modă este, de ceva vreme, pasionat de tot ceea ce implică spiritualitate şi energii. A luat parte la cel mai mare festival al şamanilor, care a avut loc la Lima. Această experienţă l-a schimbat foarte mult, pentru că a văzut şi a aflat multe lucruri.

Cătălin Botezatu, despre experiența paranormală cu un șaman

Da, am avut șansa să particip la cel mai mare festival al șamanilor, care se desfășoară la Lima. A fost o experiență tristă, atunci am aflat că murise bunica mea, cea care m-a crescut. M-a schimbat această experiență, pentru că am văzut, am simțit, am aflat niște lucruri în jungla amazoniană, unde am trăit acest moment, despre ceea ce înseamnă puterea unui șaman adevărat.

Am ajuns acolo cu o canoe. Șamanul adevărat îți spune că nu este bine să spui, să povestești ceea ce ai văzut, ai simțit în această călătorie inițiatică. Este un ritual, o experiență individuală. Am mers în toate centrele energetice și solare ale lumii, inclusiv în România, în Ceahlău, Rarău, Sarmizegetusa. Am vrut să văd ce se întâmplă în aceste locuri în care te poți încărca, într-adevăr, cu energie„, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Viva.ro.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, declarații picante despre Andreea Berecleanu: ”La rege trag regine”

Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea

Designerul a dezvăluit că această perioadă dificilă din viaţa lui a trăit-o când avea 26 de ani. La acea vreme, creatorul de modă a început să lucreze cu niște oameni care nu au făcut decât să-l fure. Într-o clipă de neatenție a pierdut totul.

Cătălin Botezatu a rămas fără banii din conturi, fără proprietățile numeroase din țară, dar și de peste Ocean. Ba mai mult, Cătălin Botezatu a pierdut avionul privat, elicopterul și toate fermele pe care le recondiționase.

Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane. Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze.

Casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colabrat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani”, a declarat designerul.