Cătălin Botezatu, despre viaţa lui amoroasă: „Când realizezi că se scurge viaţa, ai mai vrea să mai faci ceva”

Cătălin Botezatu a trecut prin momente grele, după ce a descoperit că se confrunta cu o boală gravă, care îi putea aduce moartea. Însă, designerul a reuşit să se vindece şi se bucură de toate momentele frumoase pe care i le oferă viaţa.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 06:50
Cătălin Botezatu, despre viaţa lui amoroasă: „Când realizezi că se scurge viaţa, ai mai vrea să mai faci ceva”

Deşi, înainte, se ştia tot ce făcea Cătălin Botezatu şi cu cine se iubea, ei bine, de la o vreme, juratul de la „Bravo, ai stil!” preferă discreţia, mai ales pe plan personal.

ŞOC ÎN SHOWBIZ. Cătălin Botezatu are doi băieţi. Ei sunt copiii secreţi ai creatorului de modă

Întotdeauna am găsit fericirea în lucrurile simple, în momentele frumoase. Am învățat, odată cu maturitatea, să mă bucur de fiecare clipă petrecută alături de un om care mă face fericit, fie că este  partenera  de  viață sau prietenii mei. Sunt fericit când ies cu prietenii mei la masă, sunt fercit când mă duc la pensiunea lui Mary, la munte. Ea are grijă de mine ca de copilul ei și zâmbetul ei cald îmi aduce fericirea. Sunt fericit când am senzația că Gucci, cățelușul meu de șase luni, îmi zâmbește, după ce îl cert. Deh, face prostioare! Sunt norocos din acest punct de vedere, pentru că am parte de momente în care pot spune că sunt fericit.

Niciodată nu am să fiu singur, dar nu-mi mai place să vorbesc despre asta,  să  fac  din relația mea un subiect de presă. Dacă, în tinerețe, cu toții vedeam viața altfel, odată cu maturizarea  am înțeles că viața personală e ceva tabu și trebuie să rămâna așa, un secret bine păstrat. Chiar și dacă e vorba despre familie, ea trebuie să fie protejată. Îmi este bine așa cum este acum.

Aș  avea regrete legate de oamenii din viața mea. Probabil ar  fi  un  cumul  de  regrete. Când realizezi că se scurge viața, abia atunci realizezi  și că ai mai vrea să mai faci ceva. Am făcut  de  toate, dar mai e loc de multe altele„, a declarat Cătălin Botezatu pentru Viva.ro.

Cătălin Botezatu vrea să intre în politică

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a spus la Antena 3 că ar fi tentat să intre în politică. „Mi-aş dori la bătrâneţe să mă retrag într-o ţară străină, să fiu ambasador al unei țări, să reprezint România, cu multă responsabiliatte şi corectitudine. Aş intra şi în politică, dacă lucrurile s-ar schimba, de ce nu. Dar cu riscul de a spune lucrurilor pe nume şi ar deranja”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cum a ajuns să arate Cătălin Botezatu după ce a fost operat de cancer! A văzut moartea cu ochii 

Politicianul Mădălin Voicu, de profesie violonist și dirijor, a spus, în cadrul aceleiași emisiuni, că privește cu ochi buni o posibilă implicare a designerului în politică. „Cătălin Botezatu este un nume, nu putem vorbi despre vreun anonim. Mai ales că e și un băiat educat, are și experiență. E și recunoscut. Decât atâția gherțoi care sunt în Parlament sau în nu știu ce funcții.. El poate să aibă, prin experiența pe care o are, un cuvânt de spus. Eu am destul de multă experiență cu Parlamentul. Acolo intră oameni care sunt recomandați de diferite persoane răspunzătoare de anumite județe”, a declarat Mădălin Voicu.