Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare despre relațiile intime cu Bianca Drăgușanu: „Se dăruiește total. Bianca este una dintre cele mai bune”

Cătălin Botezatu a vorbit fără perdea despre momentele intime dintre el și Bianca Drăgușanu. Celebrul designer nu a mai avut limite și a spus tot!

25 aug. 2023, 23:39
Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare despre relațiile intime cu Bianca Drăgușanu: „Se dăruiește total. Bianca este una dintre cele mai bune”
Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare despre relațiile intime cu Bianca Drăgușanu: „Se dăruiește total. Bianca este una dintre cele mai bune”

Când ne referim la marile iubiri din viața lui Cătălin Botezatu, nu se poate să nu o menționăm pe Bianca Drăgușanu. Cei doi au o întreagă istorie împreună, cunoscându-se de multă vreme. Chiar și în prezent, faimosul designer are doar cuvinte de laudă când vine vorba despre fosta sa parteneră de viață. Mai mult decât atât, cu ceva timp în urmă, el a dezvăluit detalii picante despre relațiile intime pe care le-a avut cu această remarcabilă personalitate a lumii media.

Citește și: Singura femeie pe care mama lui Cătălin Botezatu ar fi vrut-o drept noră: “Pe celelalte le-a urât!”

Totuși, celebrul designer a privit lucrurile prin comparație cu relația pe care a avut-o și cu Violeta Babliuc. Acesta a mărturisit că o escapadă cu amândouă în același timp nu e de dat la o parte.

„Când face dragoste, Bianca e sălbatica, fatală, se dăruiește total, știe să fie și curvă, și doamnă”, a declarat Cătălin Botezatu despre fosta sa iubire. „În schimb, Violeta e misterioasă, atentă la ce face. Recunosc că mi-ar plăcea să fac dragoste cu ele în același timp și nu m-ar deranja să le iau pe amândouă în căsătorie. Oricum, nu am nevoie de o nevastă gospodină, care să miroasă a sarmale, ci trebuie să aibă coafura și manichiura perfecte, să miroasă a parfum, să fie o femeie-divă”, a mai spus celebrul designer, comentând despre diferențele dintre Bianca Drăgușanu și cealaltă iubire din trecutul său, Violeta Babliuc.

Indiferent de câți ani au trecut, Cătălin Botezatu are numai vorbe bune despre Bianca Drăgușanu, chiar și acum.

„Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă”, a spus acesta. „Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o fată inteligentă și ambițioasă”, a încheiat faimosul designer, vorbind despre frumoasa vedetă.

Cu cine s-a afișat Cătălin Botezatu

Alexandra Doicescu e din Constanța și e studentă la medicină. Pe lângă meseria pe care urmează să o practice, tânăra cochetează și cu lumea modei. A participat la mai multe competiții de modă, de-a lungul timpului, unele dintre ele organizate chiar de celebrul designer Cătălin Botezatu.

Alexandra Doicescu a participat de curând la Untold, unde a fost surprinsă ținându-se în brațe cu Cătălin Botezatu. Aparițiile de genul acesteia au atras atenția fanilor, care au foarte curioși să afle dacă cei doi formează un cuplu.

La un an de când s-au cunoscut, Alexandra i-a mulțumit lui Cătălin Botezatu că există în viața ei. La rândul său, designerul i-a răsuns printr-un mesaj cu trei emoticoane cu inimi.

Citește și: Cătălin Botezatu, ultima fiţă: designerul a mâncat mici cu foiţă de aur de 24 de karate! Cât costă o porţie