Singura femeie pe care mama lui Cătălin Botezatu ar fi vrut-o drept noră: “Pe celelalte le-a urât!”

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România. De-a lungul timpului a fost înconjurat de multe femei frumoase, însă niciodată nu s-a căsătorit. Într-un interviu oferit Ego.ro, a vorbit despre singura femeie pe care mama lui ar fi vrut-o ca noră.

11 aug. 2023, 09:14
Singura femeie pe care mama lui Cătălin Botezatu ar fi vrut-o drept noră: “Pe celelalte le-a urât!”
Cătălin Botezatu şi-a pierdut toată averea

Cătălin Botezatu și Tania Budi au o frumoasă legătură de prietenie, care a rezistat de-a lungul timpului. Acesta a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa vedetei. Într-un interviu oferit Ego.ro, Cătălin Botezatu a punctat că blondina a fost singura femeie acceptată de mama lui și dorită drept noră.

Citește și: Cătălin Botezatu, ultima fiţă: designerul a mâncat mici cu foiţă de aur de 24 de karate! Cât costă o porţie

“Cum să cerți așa o femeie frumoasă? Niciodată! Eu cu ea am vrut să mă însor! Mama mi-a spus tot timpul și îmi spunea și acum: “Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi!”. De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât! Asta este mama! Dar nu am cum să cert un înger! Și acum arată superb, dar când am cunoscut-o arăta ca un înger!

Avea niște ochi superbi, care și acum sunt la fel, avea un păr superb, un timbru vocal superb, vorbea și vorbește calm. Este o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit! Suntem prea bătrâni pentru asta și cred că amândoi vrem independență și vrem libertate! (n.r. ca să se căsătorească acum)”, a spus Cătălin Botezatu, pentru ego.ro.

Citește și: Cătălin Botezatu, chef faraonic la Loft, cu roabe de şampanii Laurent-Perrier şi artificii! Designerul a făcut show alături de o brigadă de milionari VIDEO

O altă femeie prezentă la un moment dat în viața lui Cătălin Botezatu este și Bianca Drăgușanu. Aceasta ocupă un loc special în inima lui și după despărțire. Creatorul de modă a mărturisit că ar accepta să lucreze oricând cu blondina, dacă aceasta l-ar suna și i-ar spune că își dorește să apară într-o prezentare.

“Da, dacă ea și-ar dori, da. Dacă mă sună mâine și zice: “Vreau și eu în prezentare la mine!”, îi zic: “Da, feti, vino în prezentare, vino la tata!”, a mai spus Botezatu.